Cum arată starurile din "Friends" acum, la 13 ani de la ultimul episod al seriei. Sunt de nerecunoscut!

8 iulie, 2017
GettyImages 51040229 jpeg

Au trecut peste 13 de ani de la difuzarea ultimului episod din serialul "Friends" şi probabil că este greu de crezut că cei şase protagonişti s-au schimbat atât de mult, încât acum, unii dintre ei sunt de nerecunoscut. De la începutul seriei, din 1994 şi până în 2004, când s-a difuzat ultimul episod, au trecut 10 ani în care i-am văzut pe  Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Matt LeBlanc (Joey), Courteney Cox (Monica), David Schwimmer (Ross) şi Lisa Kudrow (Phoebe) evoluând. Haideţi să vedem cum arată acum cei şase prieteni şi care dintre ei este încă în vogă la Hollywood!

image

Matthew Perry

image

Poate cea mai spectaculoasă transformare este cea a lui Matthew Perry, care interpreta rolul lui Chandler. Atunci era slab şi foarte celebru, renumit pentru sarcasmul său şi îndrăgostit, în serie, de vecina sa Monica. Acum este doar o umbră a actorului de altădată, s-a îngrăşat mult şi a îmbătrânit. Prin 2015 a început să joace în seria CBS, "The Odd Couple", iar recent a fost văzut într-o emisiune TV, total transformat.

image

Jennifer Aniston

image

Jennifer Aniston a jucat în rolul lui Rachel Green în filmul "Friends", cea care avea o relaţie cu năbădăi cu Ross ( David Schwimmer) şi care a ţinut spectatorii în suspans timp de zece ani. Rachel a rămas memorabilă pentru coafura ei şi părul vopsit în şuviţe blonde. De atunci s-au întâmplat multe în viaţa actriţei, a divorţat de Brad Pitt şi s-a recăsătorit cu producătorul american Justin Theroux, însă a rămas la fel de frumoasă şi cu un aspect tânăr. Şi-a continuat cariera în actorie şi a evoluat frumos de-a lungul timpului. 

image

Matt LeBlanc

image

El a fost personaul Joey Tribbiani, bărbatul care a topit inimile multor fane ale serialului. Pe atunci era tânăr şi fermecător, dar şi acum, la aproape 50 de ani, este un bărbat prezentabil, chiar dacă nu mai seamănă deloc cu cel din serial. S-a îngrăşat, şi-a lăsat barbă şi a încărunţit. Era cel mai naiv personaj al serialului, un celibatar convins.

image

Courteney Cox

image

Juca rolul Monicăi Geller, sora lui Ross. Ea este cunoscută pentru personalitatea sa obsesiv-compulsivă şi pentru că era conducătoarea găştii. A avut mai multe relaţii, dar a rămas în cele din urmă cu cel mai bun prieten al fratelui său, Chandler. Pe atunci, Courtney era neoperată şi nu-şi stricase faţa cu tot felul de artificii. Încă este cunoscută la Hollywood, dar nu mai arată deloc ca tipa din serial. Acum are părul lung şi s-a transformat radical de când cu excesul injecţiilor cu botox.

image

David Schwimmer

image

El a fost Ross în serialul "Friends", cel mai inteligent membru al grupului. A fost foarte iubit prin prisma personajului său, deşi nu era cel mai frumos din gaşcă. Acum, la 23 de ani de la primul episod, actorul arată foarte bine şi nu a suferit schimbări de look dramatice aşa cum s-a întâmplat cu alţi colegi de-ai lui. Ba mai mult, la vârsta de 50 de ani, este singur, după ce a divorţat de cea care i-a fost soţie, Zoe Buckman.

image

Lisa Kudrow

image

Ea a fost Phoebe Buffay în serialul "Friends", cunoscută pentru talentul său muzical şi dragostea faţă de animale. Era o blondă superbă, dar nici acum, la 23 de ani diferenţă, nu-i departe de frumuseţea din film, chiar dacă anii şi-au lăsat amprenta asupra chipului său. Şi-a continuat cariera la Hollywood şi a jucat în filme celebru, inclusiv în P.S. I love you, sau Neighbors 2.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg