Cum arată tânăra care reprezintă România la Miss World 2015

22 octombrie, 2015
Natalia Onet Miss World Romania5 jpeg

Are 26 de ani, 1,76 m, provine din Satu Mare, dar locuieşte de mulţi ani în Bucureşti. Oare ce şanse are să câştige concursul de frumuseţe din China?

image

Cea de-a 65-a ediţie a competiţiei Miss World se va desfăşura între 21 noiembrie şi 20 decembrie în Sanya, China, unde România va fi reprezentată de Natalia Oneţ.

Aceasta a fost desemnată oficial să ne reprezinte, în urma selecţiei naţionale Miss World Romania 2015, organizată luni, în Capitală.

image

Marea finala va avea loc pe 19 noiembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya. În compeţitie vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.

Ca o premieră mondială în competiţiile de frumuseţe internaţionale din acest an, preşedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarând că îşi doreşte ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor, decât pe frumuseţea lor.

Dar oare ce şanse are românca noastră să câştige concursul de frumuseţe din China?

Natalia Oneţ are 26 de ani, o înălţime de 1,76 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90 cm. Este născută în Satu Mare, însă locuieşte de mulţi ani în Bucureşti. De la vârsta de 15 ani, a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, locul al treilea la Miss Universe Romania 2009, marele premiu la Miss Hostess 2011 şi marele premiu la Miss Tourism Romania 2013. Până în acest moment, Natalia a realizat numeroase pictoriale, a defilat pentru mai mulţi designeri şi a fost personaj principal în câteva videclipuri ale celor de la 3rei Sud Est, Residence Deejays & Frissco şi Flo Rida.

image

CV-ul ei este completat de diploma de absolvire a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti, şi de diploma de masterat în turism, obţinută la aceeaşi instituţie. Pe viitor, însă, Natalia îşi doreşte o carieră în televiziune, având în trecut câteva colaborări ca asistentă TV, care au făcut-o să îndrăgească acest domeniu de activitate.

Interesant este că Natalia Oneţ a practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani. Spune că este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World Romania şi implicându-se activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea micuţilor cu probleme.

image

Întâmplarea face ca, deşi Natalia are 26 de ani, să fi putut fi admisă în concurs, anul acesta fiind acceptate două candidate cu vârsta peste 25 de ani – Natalia, dar şi Giovanna Cordeiro, în vârstă de 26 de ani – o premieră absolută la Miss World. Se presupune că, din 2016, competiţia Miss World va mări limita de vârstă a concurentelor admise până la 27 sau 28 de ani, potrivit unui comunicatul oficial.

Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Nataliei Oneţ, din perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, din China, vizitând pagina oficială Facebook Miss World Romania – www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page, unde vor putea vota şi vor putea vedea cele mai noi şi poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din China.

Foto: pagina oficială

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg