Cum arată Viorel Lis la 75 de ani? Apariţie de senzaţie pe litoral, marcată de Oana Lis: „Mă aduci şi la anul, dacă apuci“

9 septembrie, 2019
9 viorel lis oana lis 6 jpg jpeg

Glumele despre Viorel Lis se înmulţesc pe zi ce trece, inclusiv soţia lui, Oana Lis, făcând haz de necaz când vine vorba despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

Invitată în urmă cu doar câteva luni în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Oana Lis era întrebată cum se simte Viorel, care a ajuns la vârsta de 75 de ani, iar răspunsul ei a fost atât serios, cât şi ironic: „Depinde de zile. Acum era viu, l-am sunat înainte de emisiune, ca să ştiu că e ok. Am simţul umorului şi îmi place să glumesc, însă au fost momente în ultimii ani în care Viorel nu mă mai recunoşte, nu mai vorbea… multe spitalizări… Din cauza asta am căzut şi eu psihic, pentru că el era sprijinul meu“.

4 viorel lis oana lis 3 jpg jpeg

Chiar dacă Viorel Lis nu mai apăruse de mult în spaţiul public, zilele trecute Oana Lis a mers la mare însoţită de soţul ei şi a marcat acest moment printr-un clip postat pe Facebook. „Pe 6 septembrie m-a adus şi soţul meu la mare. Marea este mai mult pentru nou. Mulţumesc Viorel. Mă mai aduci şi la anul, dacă apuci?“, a spus Oana Lis, iar răspunsul a venit imediat: „Mi-au mărit şi mie pensia şi am putut să vin la mare la «Litoralul pentru toţi» şi am reuşit să-ţi iau şi un cadou, un buchet de flori. Te aduc şi la anul, dacă apuc“.

Mai multe fotografii cu Viorel Lis pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg