Cum arătau Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan înainte de operaţiile estetice?

30 martie, 2020
8 alina ceusan si carmen grebenisan jpg jpeg

Viaţa înainte de Instagram, de celebritate! Iată cum arătau înainte Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan!

Le vedem acum la Asia Express, la Antena 1, în emisiunea care le pune la încercare răbdarea, limitele, dar şi curajul. Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan sunt prietene de ani de zile, dar vă întrebaţi cum arătau ele înainte de a deveni cunoscute? Au sute de mii de urmăritori în mediul online, dar dincolo de camera de filmat, de aparatul de fotografiat, ele duc o viaţă obişnuită. 

Înainte de a deveni cunoscute pe Instagram, iar acum telespectatorilor, după emisiunea Asia Express, acestea arătau puţin diferit. Nici ele nu s-au abţinut şi au apelat la ajutorul medicilor esteticieni. 

Alina Ceuşan a recunoscut că a urcat de mai multe ori pe masa de operaţie. Şi-a operat nasul, a făcut o rinoplastie. Chiar ea a povestit cum a decurs totul. „Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus şi domnul doctor. Am intrat în operaţie, m-am pus pe masă, m-au adormit şi nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis.”, a spus Alina Ceuşan pe Youtube.

Şi Carmen Grebenişan a dezvăluit fără jenă că şi-a mărit bustul. Totodată, ea a vrut şi buze mai voluptoase, aşa că a cerut medicului estetician să îi injecteze acid hialuronic. 

”M-am dus cu maşina către spital, era Alina cu mine, stăteam pe patul acela de spital, în momentele acelea cât am aşteptat credeam că nu se mai termină. Când am intrat într-un salon, totul era alb, steril, aşteptam să-mi introducă branula, mi-au introdus o substanţă, a început să mi se facă foarte somn, mă simţeam foarte comod.

Îmi amintesc asta. În următorul moment m-am trezit, auzeam voci în stânga şi-n dreapta şi primul lucru la care m-am gândit a fost să mă uit să văd (n.red, spre implanturi). Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic. Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna."

Cum au devenit prietene bune Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan

Prietenia celor două începe cu mulţi ani de zile în urmă, în timpul studenţiei, în Cluj. S-au mutat împreună într-un apartament, iar apoi au devenit de nedespărţit. 

"Apartamentul nostru de pe Eroilor, Cluj-Napoca, este plin de poveşti  pe care nu le vom uita niciodată. După ce m-am mutat cu Alina, am devenit cele mai bune prietene, şi am realizat cât de multe puncte commune existau între noi. Eram pasionate de poze, ori de câte ori ieşeam în oraş ne făceam poze una celeilalte şi ne plăcea să stăm să le edităm. De aici şi dorinţa de a participa la tot felul de shootinguri de beauty sau produse, la care nu spuneam  niciodată pas.

Obişnuiam să ieşim împreună foarte des, iar dacă nu ieşeam, chemam prietenii la noi şi făceam petreceri. Aveam o viaţă de student în toată regula, mergeam la facultate şi la petreceri, iar adiacent eram foarte active pe social media, unde postam foarte multe poze."

Carmen Grebenişan a declarat apoi că o simte pe Alina ca pe o soră: „Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie şi de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranţă am fost surori într-o altă viaţă. Nu ştiu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă îşi doreşte mult acel ceva”.Recente pe Ok! Magazine

Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png