Cum arătau matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil în copilărie!

25 septembrie, 2017
razvan si dani 0 png

Sunt prieteni de-o viaţă, au copilărit împreună în Reşiţa şi au ajuns să prezinte aceeaşi emisiune de succes de mai bine de 9 ani, "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1.

image

Cel mai amuzant cuplu de prezentatori.

Toată lumea îi ştie pe matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil şi peripeţiile prin care au trecut de-a lungul anilor de emisie, însă puţini îşi mai aduc aminte de ei în primii ani la TV şi cu atât mai mult cum arătau prezentatorii în copilărie.

Aşa rătau cei doi cu câţiva ani în urmă.

Dacă imagini cu cei doi la început de drum am mai văzut în cadrul primelor emisiunii de Neatza din 2008, fotografiile din arhiva personală ies la iveală mai greu, dar fac deliciul publicului. În cadrul emisiunii lor, cei doi prezentatori au mai scosdin arhivă o serie de poze de la grădiniţă, ori din şcoală şi au povestit diverse întâmplări amuzante de când încă locuiau în Reşiţa. Cum arătau Răzvan şi Dani în adolescenţă, sau chiar atunci când erau copii, iată!

Imagini din copilărie cu Răzvan şi Dani.

Recent, Dani Oţil a scos la iveală o fotografie  veche cu el şi mama sa, pe când el avea vreo 2- 3 anişori. "Ea e mama. M-a întrebat daca ne merge restaurantul. Apoi m-a întrebat daca e buna mâncarea. Opa. Când te întreabă un prieten sau un potenţial client ai ce sa le spui... Dar cu mama e greu. Am deschis de juma de an, dar nu am avut curajul sa o chem. Acum, ca totul merge bine... Mi-am luat inima în dinţi. Mama mea si mama lui Demi (prietenul si asociatul meu), vin in vizita "de lucru". Săptămâna asta ne lasam pe mana lor. Prânzul le aparţine :). Am emoţii. ", a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

image
image

Foto: Facebook Dani Oţil, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg