Cum arătau vedetele în liceu

5 septembrie, 2011

Nimeni nu se mândreşte cu poza din albumul de la sfârşitul liceului. Nici măcar cele mai mari vedete din lume. Unele pe bună dreptate. Judecaţi şi voi!

Nimeni nu se mândreşte cu poza din albumul de la sfârşitul liceului. Nici măcar cele mai mari vedete din lume. Unele pe bună dreptate. Judecaţi şi voi!

Această poză ne-a încuiat de tot. Nici măcar nu suntem siguri care-i sexul elevului din poză, darmite să-l identificăm. Prima noastră încercare a fost Jodie Foster... Vă vine să credeţi sau nu, dar puştiul blond cu privire de bătăuş este chiar Sean Penn.

Acest puşti care băgăm mâna-n foc că a frânt câteva inimi de liceene nu poate fi Vince Vaughn, starul din Spărgătorul de nunţi! Nimeni nu şi-ar fi imaginat că au fost vremuri în care actorul a avut o podoabă capilară aşa bogată. Sau c-ar fi fost atât de suplu...

În cazul lui nu puteţi greşi! Privirea lui dezorientată este celebră. Şi nici aspectul fizic n-a suferit o schimbare în bine peste ani. Despre Nicolas Cage este vorba, desigur. O fi fost filosoful sau rockerul clasei?

Ceva este în neregulă în cazul Sandrei Bullock. Cum poate aceeaşi persoană să arate la fel şi la 18, dar şi la 47 de ani? Pentru că această poză nu-i dintr-un film mai vechi al Sandrei, ci de la balul ei de absolvire. Şi-au trecut 29 de ani!

„Da, doamna profesoară, recunosc, sunt vinovat! Sunt prea sexy“. Blondinul din imagine şi-a schimbat look-ul de-a lungul timpului de nenumărate ori. Doar sex-appealul a rămas o constantă în viaţa lui Brad Pitt.

Foto: Ancestry.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg