Cum au arătat vacanţele de vară ale Ralucăi Zenga?

12 septembrie, 2018
IMG 1947 Facetune 18 08 2018 13 10 09 jpeg

Soţia lui Walter Zenga este, după cum bine ştim, pasionată de călătorii. Şi de fotografii de vacanţă, pe care Raluca Zenga le-a împărtăşit cu urmăritorii ei de pe reţelele sociale, povestind prin imagini despre destinaţiile pe care le-a bifat în acest an. N-au fost puţine şi nici lipsite de poveşti frumoase.

image

Raluca Zenga a pornit, aşadar, în căutarea celor mai atractive oraşe, a celor mai frumoase peisaje, a poveştilor cu iz exotic, a locurilor încărcate de istorie sau a celor renumite pentru gastronomie. Pe toate le-a adunat în cufărul cu amintiri şi despre toate va povesti cu lux de amănunte pe cel mai nou blog al său, unul de călătorii, evident.

image image

Raluca şi-a început periplul vacanţelor cu insula Mykonos (Grecia), a continuat cu Milano (Italia), Saint-Tropez (Franţa) şi Beirut (Liban). A bifat, apoi, Portugalia şi Maroc şi s-a bucurat de toate aşa cum se cuvine.

image

“Pot spune că această vară a fost plină şi perfectă! Recunosc, mi-am chinuit puţin soţul cu pozele, l-am pus să mă fotografieze din toate unghiurile favorabile, căci mă pregătesc să-mi lansez un frumos blog de travel, declară soţia antrenorului Walter Zenga.

Blogul se va numi The Passionate Traveller, iar Raluca promite să încânte cu toate poveştile din vara asta, dar şi cu cele ce vor urma.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg