Cum au devenit celebri

25 august, 2011

Vedetele au tot ceea ce ne-am putea dori vreodată: faimă, bani şi satisfacţii profesionale cu duiumul. Însă interesant e de aflat cum au făcut ei trecerea de la nişte anonimi la unii dintre cei mai de succes showmani de peste Ocean.

Vedetele au tot ceea ce ne-am putea dori vreodată: faimă, bani şi satisfacţii profesionale cu duiumul. Însă interesant e de aflat cum au făcut ei trecerea de la nişte anonimi la unii dintre cei mai de succes showmani de peste Ocean.

Cine-şi începe cariera devreme, departe ajunge. Cel puţin ăsta a fost cazul actriţei care a câştigat anul acesta Oscarul. La numai 9 ani, Natalie a fost descoperită de un agent într-o pizzerie. „Mi-am păstrat cumpătul şi i-am spus că-mi doresc să joc în filme”, a recunoscut vedeta din „Lebăda neagră”.

Partenerul Vanessei Paradis a avut norocul de-a fi amicul unui alt actor de calibru din Cetatea Filmului, Nicholas Cage. „L-am întâlnit pe Nicholas în urmă cu mai mulţi ani. Eu eram chitarist pe vremea aceea. Aveam un prieten comun şi jucam cu toţii Monopoly într-o bună zi. Mi-a spus că trebuie să încerc actoria şi apoi mi-a făcut cunoştinţă cu agentul lui. A doua zi m-am prezentat la prima audiţie din viaţa mea şi am primit ulterior rolul”, povesteşte actorul. Bine că a urmat sfatul lui Cage! Cum ar fi arătat seria „Piraţii din Caraibe” fără Johnny Depp?!

Controversata artistă a fost descoperită de rapperul Akon la mijlocul anilor 2000. Norocul ei! Dar şi al lui, pentru că rapperul chiar ia în calcul retragerea din activitatea muzicală datorită faptului că, angajând-o pe Gaga la casa lui de producţie, şi-a asigurat un trai mai mult decât decent pentru tot restul vieţii.

Starul pop a postat, la 12 ani, pe YouTube, câteva filmuleţe cu el pe care le realizase acasă aşa, ca să se amuze. Vizualizările creşteau cu fiecare zi, iar producătorii muzicali au început să se intereseze de puştiul cu lipici la public. „Am făcut câteva filmuleţe pe care le-am postat pe YouTube. Am început să cânt din distracţie. N-am făcut-o niciodată pentru că am fost nevoit”, a declarat Justin.

Cum putea arătosul negru să pătrundă în industria cinematografică în alt mod decât unul amuzant?! El era deja un rapper de succes în momentul în care l-a întâlnit pe Benny Madina, vicepreşedintele Warner Bros., în parcarea Universal Studios şi l-a întrebat pe ce stradă s-o apuce ca să ajungă la un stadion din L. A., unde avea el treabă. Will habar n-avea cine era Madina, dar Madina ştia de Smith. Nu ştim cum s-o fi comportat soţul Jadei Pinkett în acea zi, în prezenţa faimosului producător, însă cu siguranţă că a făcut o figură frumoasă, pentru că Madina s-a decis pe loc să facă un serial bazat pe viaţa lui Will, numit ulterior „Fresh Prince of Bel Air”.

Artista cânta melodii country într-o librărie din Kingston, Ontario, când a fost zărită de cel care i-a devenit ulterior primul său manager. Cine are carte are parte, nu-i aşa?Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg