Cum au început poveştile de iubire ale cuplurilor de la Hollywood?

1 septembrie, 2015
beyonce si jay z tk3s visual 210862 0331 jpg jpeg

Predestinaţi să fie împreună! V-aţi întrebat vreodată cum şi-au început poveştile de iubire cupluri ca ”Brangelina” sau ”Beckhams”? Ei bine, iată cum s-au cunoscut aceste staruri şi cum şi-au dat seama că sunt predestinaţi!

Tom Brady şi Gisele

image

Morala poveştii lor de dragoste: ai încredere în prietenii tăi! Asta pentru că Tom şi Gisele s-au cunoscut la un blind date pus la cale de prieteni comuni, în anul 2006. ”Prietenul meu mi-a spus că este versiunea mea feminină”, a povestit Brad, rememorând gândurile cu care a ajuns în faţa celei care urma să-i fie soţie. Şi asta a fost de ajuns, căci între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

 Brad Pitt şi Angelina Jolie

Suntem siguri că nu mai este pentru nimeni un secret că Brad s-a îndrăgostit de Angelina în timpul căsniciei sale cu Jennifer Aniston, însă puţini ştiu care a fost poziţia Angelinei în toată această situaţie. Ei bine, cei doi s-au cunoscut în 2004, în timp ce filmau pentru Mr. And Mrs. Smith şi deşi niciunul dintre ei nu căutau o altă relaţie, inevitabilul s-a produs. ”Cred că eram ultimii doi oameni de pe Pământ care căutau o nouă relaţie. Eu, cel puţin, cu siguranţă nu căutam asta.”, a declarat Angelina în 2007.

Jada Pinkett şi Will Smith

image

Will Smith avea doar 19 ani când a cunoscut-o pe Jada. Şi deşi aceasta i-a făcut o impresie puternică, sentimentele lui nu i-au fost împărtăşite, căci Jada îl considera doar un puşti. Câţiva ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit, au luat masa, iar Jada a observat că ”puştiul” se transformase destul de mult. De aici, a fost doar un pas spre iubirea pe care o au şi astăzi.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

S-au întâlnit în 2007, la filmările peliculei ”Tropic Thunder”, iar pe atunci Aniston îl percepea pe Justin ca fiind ”un tip dulce, dar care ascunde ceva întunecat”. Ulterior, însă, şi-a dat seama că l-a perceput greşit şi s-a îndrăgostit iremediabil. ”La început crezi despre el că ar putea fi un criminal în serie, însă, în realitate este cea mai drăguţă persoană din lume”, a declarat actriţa.

Justin Timberlake şi Jessica Biel

image

Şi cei doi s-au cunoscut graţie unor prieteni comuni. Justin a întâlnit-o pe Jessica la o petrecere dată de nişte prieteni comuni şi a fost ”dragoste la prima vedere”. Însă, cum cântăreţul era destul de timid, acesta nu i-a cerut imediat numărul de telefon. În cele din urmă, un prieten i l-a dat, iar de aici relaţia lor este istorie.

David şi Victoria Beckham

Soţii Beckham par de o veşnicie împreună. Cei doi s-au întâlnit la un meci caritabil în 1997, însă David pusese ochii pe ea încă de când o văzuse în videoclipul „Say You`ll be there”. De curând, David a declarat că Victoria este femeia pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. ” "Este ideea mea de perfecţiune. Ştiam că dacă mă vrea, vom fi împreună mereu", a declarat el.”

Beyonce şi Jay Z

image

Multă vreme au fost cuplul cu cele mai mari venituri din showbiz-ul mondial, şi asta pentru că cei doi au ştiut dintotdeauna cum să facă o echipă bună în orice. Beyonce avea doar 18 ani când l-a întâlnit pe Jay Z şi când s-a îndrăgostit pentru prima dată. Un an mai târziu, cei doi formau deja un cuplu cunoscut, şi erau printre cele mai iubite din industria muzicală. Peste ani, cei doi au rămas la fel, în 2008 cei doi căsătorindu-se, iar în 2012 devenind părinţi.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg