Cum au reacționat părinții Iuliei Albu, după vestea că Mihai Albu are cancer. Foștii socri au intervenit

14 mai, 2024

Deși mariajul dintre Mihai Albu și Iulia Albu a avut și o mulțime de hopuri, cea mai mare realizare a lor este că au împreună o fetiță minunată, pe Mikaela.

FotoJet Albu jpg

După vestea că celebrul designer are cancer, inclusiv fosta soție a revenit la sentimente mai bune. Nu mai există conflict între ei, iar Iulia Albu chiar a avut o intervenție înduioșătoare în online, transmițând că îi este alături tatălui copilului ei. Securea războiului a fost îngropată și inclusiv părinții Iuliei au simțit să-și ofere sprijinul total și necondiționat fostului ginere.

Dsignerul de pantofi stat de vorbă cu publicația Actualitate.Net.

Iulia Albu și părinții ei, solidari cu Mihai Albu

Chiar dacă nu-și mai vorbesc de ani buni, iar singura lor legătură a rămas Mikaela, Iulia Albu nu a rămas indiferentă la ce i s-a întâmplat creatorului de pantofi, așa că și-a oferit suportul, odată cu părinții ei. Foștii socrii ai lui Mihai Albu sunt alături de el.

„Într-adevăr, am fost sunat de fosta soție, care și-a oferit sprijinul, asta după ce a aflat de condiția mea de la fetița noastră. Totodată, am primit suport moral de la foștii mei socri, care se interesează constant de starea mea și care au fost alături și de Mika în tot acest timp, precum și de la rudele și prietenii apropiați, cărora le mulțumesc pentru gândurile bune”, a declarat Mihai Albu pentru actualitate.net.

Designerul îi este foarte recunoscător în primul rând iubitei sale, care, de asemenea, îl sprijină necondiționat.

Fetița sa Mika a primit vestea direct de la tatăl ei. Mihai Albu a ținut să facă asta, întrucât nu putea risca să afle micuța din presă prin ce dramă trece tatăl ei.

Creatorul de pantofi este convins că poate învinge acest diagnostic cu atâta sprijin și gânduri bune din partea familiei, a prietenilor și a fanilor.

Foto: Instagram & Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg