Cum au reacţionat starurile la vestea morţii lui Prince

22 aprilie, 2016
colaj jpeg

Dispariţia prematură a celebrului star nu le-a lăsat indiferente pe celebrităţile de la Hollywood. Acestea au luat cu asalt reţelele de socializare pentru a-şi exprima regretul şi durerea vizavi de moartea celui pe care îl admirau şi care le era prieten.

Mariah Carey a fost devastată de vestea morţii tragice a lui Prince, aşa că e de înţeles de ce în timpul concertului ei din Paris, de ieri, a cerut un moment de reculegere. ”Mi-a fost prieten şi mi-a fost aproape în anumite momente în care chiar aveam nevoie disperată de cineva. A fost o persoană minunată (...) Sunt sigură că muzica lui v-a atins pe toţi prezenţi aici, aşa că haideţi să păstrăm un moment de linişte pentru el”, a spus Mariah în timpul concertului ei de joi seară.

image

Whoopi Goldberg scrie pe contul de Twitter: “Aşa se aude când plâng porumbeii (actriţa face referire la titlul faimosei piese a lui Prince, "When Doves Cry" -n.r.). Condoleanţe familiei şi nouă tuturor!”

Pharrell: ”Vor fi mulţi regi, regine şi prinţese, însă nu va mai fi niciunul alt Prince (”prinţ”).

image

Ellen DeGeneres: ”În timpul pauzelor, mereu cânt muzica lui Prince. Îi iubesc muzica şi-l iubesc pe el. Această fotografie a fost făcută ultima dată când a fost în studio”.

image

Regizorul american Spike Lee a postat pe Twitter o fotografie în care stă alături de Prince, transmite USA Today. Cineastul a ataşat mesajul: “Mi-e dor de fratele meu! Prince era genial, avea un umor debordant. Mă distram cu el copios!”

Cântăreţul MC Hammer a scris pe Twitter:”Îl iubeam pe omul ăsta. A plecat prea devreme. Nu pricep de ce, dar din păcate e adevărat. Raiul e al tău, Prince.”

Actorul Samuel L. Jackson, scrie: “Sunt în stare de şoc. Cum adică a murit Prince? E o pierdere îngrozitoare.”

Billy Idol, muzicianul britanic de hard rock, şi-a exprimat uimirea şi regretul într-o postare scurtă pe reţeaua de socializare Twitter: “Oh, Dumnezeule. Nu pot să cred că Prince a murit...a fost un adevărat talent. Odihnească-se în pace.”

Justin Timberlake spune: “Sunt amorţit. Uimit. Nu poate fi adevărat.”

image

Katy Perry, pe Twitter: “Şi aşa... lumea a pierdut multă magie. Odihneşte-te în pace, Prince! Mulţumim că ne-ai oferit atâtea...”

Madonna a scris alături de o fotografie cu muzicianul: ”A schimbat lumea. Un adevărat vizionar. Ce pierdere... Sunt devastată”

image

Missy Elliot scrie: “Este sfâşietor. Aveam o pictură cu Prince pe perete, în urmă cu mulţi ani. Pentru că muzica lui a inspirat atâţia oameni... RIP”

Keith Urban: “Tocmai am auzit despre Prince...nu pot să cred...”

Ronnie Wood: ”O să-mi lipsească acest bun prieten, extrem de talentat. A fost un adevărat performer, un bun chitarist. Odihneşte-te în pace, Prince”

image


Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE