Cum au sărbătorit celebrităţile de la Hollywood, anul acesta, Paştele?

18 aprilie, 2017
vedete paste jpeg

Cum anul acesta Paştele ortodox s-a suprapus cu cel catolic, vedetele noastre preferate de la Hollywood, majoritatea catolice, au sărbătorit Paştele în acelaşi timp cu noi. Haideţi să vedem alături de cine au petrecut aceste sfinte sărbători!

Mariah Carey şi Nick Cannon

image

Trebui să recunoaştem că cei doi sunt nişte părinţi cu adevărat deosebiţi. Deşi sunt despărţiţi de o vreme, şi şi-au refăcut vieţile alături de alţi parteneri, Mariah şi Nick i-au pus întotdeauna mai presus pe gemenii lor. Paştele i-a găsit în aceeaşi formulă de patru, colorând ouă în intimitatea casei lor. ”Paşte în familie”, este descrierea pe care Mariah a făcut-o imaginii.

Gwen Stefani

Gwen Stefani a mers alături de cei trei băieţi la slujba de Paşte. Foto: Hepta

Fire spirituală cum o ştim, Gwen n-a ratat tocmai slujba religioasă de Paşte. Aceasta s-a prezentat cu tot alaiul la o biserică din Los Angeles, pe care o frecventează de mulţi ani. Ce ne-a atras atenţia a fost ţinuta artistei, pe care mulţi ar catalaga-o drept... ostentativă!

Cu cei trei băieţi ai ei. Foto: Hepta

Reese Witherspoon

image

Nici Reese n-a pierdut ocazia de a le ura fanilor internauţi un Paşte Fericit. Aceasta a postat o imagine amuzantă, surprinsă chiar de fratele ei, Draper James, ceea ce ne face să gândim că actriţa a petrecut aceste sărbători alături de familia ei.

Sarah Jessica Parker

image

SJP n-a făcut rabat de la tradiţii, deşi are o viaţă profesională destul de ocupată. Totuşi, de Paşte, a ţinut neapărat să coloreze ouă şi a făcut chiar şi o demonstraţie video pe contul ei de Instagram. Fetele ei gemene, Tabitha şi Marion, i-au dat o mână de ajutor.

Eva Longoria

image

Dacă înainte cu patru zile paparazzi au găsit-o pe un iaht, sărbătorindu-l pe Jose Baston, de Paşte actriţa a postat pe reţelele de socializare o imagine surprinsă într-un avion, pentru a le ura fanilor ei un Paşte fericit. ”Sper că aveţi un Paşte cu adevărat minunat”,  a scris actriţa în dreptul unei fotografii ”pascale”.

Jessica Chastain

image

Niciun Paşte fără iepuraşul de Paşte! Celebra actriţă le-a făcut cunoştinţă fanilor internauţi cu iepuraşul ei şi le-a urat acestora toate cele bune de sfintele sărbători! ”Un Paşte Fericit”, vă spune acest mic iepuraş”, este descrierea care a însoţit candida imagine cu actriţa din ”The Zookeper`s wife”.

Ciara

image

Şi viitoarea mămică, Ciara, a postat o imagine sugestivă pe contul ei de Instagram. Fiul Future, în vârstă de doi ani, a făcut cunoştinţă cu iepuraşul de Paşte cu această ocazie.

Chrissy Teigen & John Legend

image

Apropo de cunoştinţă, şi Luna l-a întâlnit pentru prima dată pe iepuraşul de Paşte şi tindem să credem că a fost dragoste la prima vedere.

Sofia Vergara

image

Ea nu s-a ostenit cu pregătirile de Paşte, căci s-a delectat doar cu ouă de ciocolată, pe care le-a primit cadou. ”Îţi mulţumesc, @clarissa, acum sunt pregătită pentru Paşte”.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg