Cum au trecut vedetele în 2012?

2 ianuarie, 2012

Starurile şi-au făcut planuri măreţe cu privire la felul în care să intre în noul an. Află pe cine au sărutat celebrităţile la miezul nopţii şi ce au făcut în noaptea dintre ani.

Starurile şi-au făcut planuri măreţe cu privire la felul în care să intre în noul an. Află pe cine au sărutat celebrităţile la miezul nopţii şi ce au făcut în noaptea dintre ani.

Jon Bon Jovi

Celebrul rocker a lăsat deoparte distracţia mondenă şi a ales să-şi petreacă Revelionul împreună cu familia sa, într-o vacanţă liniştită în New York.

Kim Kardashian

După despărţirea de soţul ei, vedeta de reality show dă uitării trecutul cu un nou look. Frumoasa brunetă a intrat în 2012 cu dreptul, participând la o petrecere în Las Vegas, afişând o tunsoare nouă şi un zâmbet de milioane.

Fergie

Fosta solistă a trupei Black Eyed Peas arata senzaţional în timp ce număra secundele până la ora 12, de Revelion. Ea a participat la petrecerea lui Dick Clark, New Year’s Rocking Eve, împreună cu soţul ei, Josh Duhamel.

Rihanna

N-a fost niciodată timidă, tocmai de aceea mulatra sexy şi-a ales o ţinută îndrăzneaţă la trecerea dintre ani. Cântăreaţa s-a numărat printre invitaţii de seamă ai mogulului P. Diddy, care a organizat un party memorabil în Miami, şi a făcut furori cu rochia ei semitransparentă.

Pamela Anderson

Vedeta de 44 de ani nu se dezminte, alegând o rochie mulată, care să-i pună în valoare formele. Pam s-a distrat de minune cu iubitul ei la petrecerea pe care a prezentat-o, Studio 54's Final New Year's Eve, din Las Vegas.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg