Cum comentează Luminița Anghel acuzele aduse de David Pușcaș, fiul adoptiv

12 mai, 2022
Luminița Anghel jpg

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a șocat cu declarațiile pe care le-a făcut la emisiunea ”În oglindă” de la Kanal D.

david pușcaș PNG

David Pușcaș a vorbit despre adolescența chinuită, din punctul său de vedere, despre agresiuni fizice venite din partea soțului Luminiței Anghel și despre regretul profund că nu și-a urmat tatăl adoptiv și că a rămas cu Luminița Anghel.

Îndrăgita artistă a fost mereu una dintre cele mai discrete vedete din România și a vorbit despre chestiuni intime doar în momentele în care trebuia să clarifice anumite aspecte.

lumi anghel PNG

Și de data aceasta, Luminița tratează subiectul ca o adevărată doamnă. Deși afirmațiile lui David sunt foarte grave, solista alege să nu comenteze. Luminița Anghel a fost contactată pentru un drept la replică de către redacția Wowbiz.ro. Artista a transmis că alege să nu comenteze acuzele băiatului adoptat și spune că ea și-a făcut datoria față de el, atât cât a putut: „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel.

Luminița și David jpg

Potrivit declarațiilor tânărului, actualul soț al Luminiței Anghel îl bătea, fără ca mama lui să intervină, și chiar, adesea, nu îi dădea voie să intre în casă. Prin urmare, nu de puține ori băiatul a fost nevoit să doarmă în scări de bloc, chiar când afară era foarte frig.

Singura perioadă când David s-a simțit bine în familia sa a fost aceea în care Luminița era căsătorită cu Marcel Pușcaș. După divorțul celor doi, artista s-a recăsătorit și, potrivit lui David, atunci a început coșmarul său. Diferențele uriașe de opinie dintre el și noul soț al mamei sale nu și-au găsit niciodată rezolvarea, ba dimpotrivă, au condus și la destrămarea afecțiunii dintre mamă și fiu, Pușcaș jr explicând că Luminița nu l-a apărat în fața soțului său, Silviu Dumitriade.Recente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg