Cum comentează Luminița Anghel acuzele aduse de David Pușcaș, fiul adoptiv

12 mai, 2022
Luminița Anghel jpg

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a șocat cu declarațiile pe care le-a făcut la emisiunea ”În oglindă” de la Kanal D.

david pușcaș PNG

David Pușcaș a vorbit despre adolescența chinuită, din punctul său de vedere, despre agresiuni fizice venite din partea soțului Luminiței Anghel și despre regretul profund că nu și-a urmat tatăl adoptiv și că a rămas cu Luminița Anghel.

Îndrăgita artistă a fost mereu una dintre cele mai discrete vedete din România și a vorbit despre chestiuni intime doar în momentele în care trebuia să clarifice anumite aspecte.

lumi anghel PNG

Și de data aceasta, Luminița tratează subiectul ca o adevărată doamnă. Deși afirmațiile lui David sunt foarte grave, solista alege să nu comenteze. Luminița Anghel a fost contactată pentru un drept la replică de către redacția Wowbiz.ro. Artista a transmis că alege să nu comenteze acuzele băiatului adoptat și spune că ea și-a făcut datoria față de el, atât cât a putut: „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel.

Luminița și David jpg

Potrivit declarațiilor tânărului, actualul soț al Luminiței Anghel îl bătea, fără ca mama lui să intervină, și chiar, adesea, nu îi dădea voie să intre în casă. Prin urmare, nu de puține ori băiatul a fost nevoit să doarmă în scări de bloc, chiar când afară era foarte frig.

Singura perioadă când David s-a simțit bine în familia sa a fost aceea în care Luminița era căsătorită cu Marcel Pușcaș. După divorțul celor doi, artista s-a recăsătorit și, potrivit lui David, atunci a început coșmarul său. Diferențele uriașe de opinie dintre el și noul soț al mamei sale nu și-au găsit niciodată rezolvarea, ba dimpotrivă, au condus și la destrămarea afecțiunii dintre mamă și fiu, Pușcaș jr explicând că Luminița nu l-a apărat în fața soțului său, Silviu Dumitriade.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg