Cum comentează soțul lui Ricky Martin acuzațiile de abuz și incest aduse artistului

26 iulie, 2022
Ricky Martin Getty jpg

Jwan Yosef și Ricky Martin sunt căsătoriți din 2017 și împreună au patru copii.

Artistul a trecut prin momente extrem de dificile, după ce nepotul său de doar 21 de ani a lansat o serie de acuzații, printre care incest, care l-ar fi putut trimite direct după gratii, timp de 50 de ani.

Ricky Martin Getty (2) jpg

Viața lui Ricky Martin ar fi fost practic terminată, în acest caz. Artistul portorican a negat vehement toate acuzațiile, care au fost și retrase, între timp.

Însă în familia portoricanului o undă de șoc le-a zdruncinat viața, iar partenerul de viață al lui Martin a explicat ce a însemnat această perspectivă pentru ei.

 Yosef a transmis un mesaj de sprijin pentru soțul Ricky Martin, după apariția acuzațiilor de incest.

”Adevărul triumfă”, a dat Jwan asigurări pe contul său de socializare, în dreptul imaginii cu el și celebrul artist. Asemeni lui Martin, nici Yosef nu a comentat nimic pe perioada anchetei, căci legea interzice orice fel de declarații publice.

Ricky Martin s-a prezentat pe 21 iulie în fața unui judecător, care a clasat dosarul, în timp ce reclamantul s-a retras de la continuarea procesului. Pentru acel dosar, acel nepot declarase că el și Ricky Martin au avut o relație sexuală care a ținut câteva luni și că, după ce tânărul a încetat-o, cântărețul a început să-l hărțuiască.

Cântărețul a înregistrat un mesaj video în care a continuat să-și apere nevinovăția și să le explice fanilor prin ce momente cumplite au trecut el și familia sa.

Yosef și Martin au împreună patru copii: gemenii în vârstă de 11 ani Valentino și Matteo și gemenii Lucia și Renn, în vârstă de 3 ani.

După ce au avut o logodnă scurtă, de 6 luni, cei doi bărbați s-au căsătorit în 2017. Yosef este un artist suedez și l-a cunoscut pe Martin pe Instagram. În familia celor doi artiști se pare că domnește încrederea și iubirea, dacă ne luăm după imaginile din viața lor privată pe care, ocazional, le publică.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg