Cum e în privat familia regală britanică? Porecle haioase, preferinţe muzicale şi ocupaţia lor

15 mai, 2018
FotoJet (2) jpeg

În spatele protocolului scorţos şi a imaginii perfecte pe care o afişează, membrii familiei regale britanice sunt oameni ca noi toţi. Cel puţin asta susţin câteva persoane din anturajul lor, care au dezvăluit presei britanice detalii intime despre una dintre cele mai faimoase familii de pe glob, cunoscute, culmea, pentru respectul deosebit pe care îl au pentru tradiţie.

La serviciu

Cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi?

Au responsabilităţi regale, asta ştim cu toţii când îi admirăm la câte un eveniment, însă în restul timpului ce fac, cu ce se ocupă? Răspunsul l-am primit chiar în momentul în care părinţii Kate Middleton şi Prinţul William au completat certificatul de naştere al celui de-al treilea copil al lor, Prinţul Louis, şi au fost nevoiţi să-şi treacă profesia, serviciul, funcţia, spuneţi-i cum vreţi. Ei bine, în dreptul job-ului, cei doi soţi au scris “Prinţ al Marii Britanii” şi “Prinţesă a Marii Britanii”. Dar acesta e doar titlul pe care-l au, nu descrie şi ce anume fac. Ei bine, în calitatea de Prinţ şi Prinţesă ei trebuie să o ajute pe Regină cu responsabilităţile ei zilnice şi să ia parte la evenimente caritabile. Nu-i chiar muncă ostenitoare, nu?

Este Regina Elisabeta a II-a o mare petrecăreaţă?

Pe scenă

Ce bunicuţă de 92 de ani îşi aniversează ziua de naştere în cadrul unui concert pop-rock? Regina Elisabeta a II-a! Kylie Minogue, Shaggy, Sting şi Tom Jones au fost starurile muzicale care i-au făcut o atmosferă de zile mari Majestăţii Sale chiar în ziua în care a împlinit 92 de ani. Întregul spectacol a avut loc luna trecută, la Robert Albert Hall, şi a fost dovada clară a faptului că Regina ştie să se distreze din când în când. Iar motive are cu carul – nepotul Harry şi aleasa lui mai au un pic şi se căsătoresc, celălalt nepot, William, a devenit pentru a treia oară tată, iar Prinţesa Eugenie este şi ea pe cale să se mărite.  

Ce muzică ascultă?

Prinţul William petrecând de zor în timpul burlăciei sale

Că tot veni vorba despre distracţia aniversară a Suveranei Marii Britanii, nu mai există dubii că Regina Elisabeta a II-a este mare amatoare de muzică. Dar nu numai Majestatea Sa adoră muzica. Prinţul Charles este fanul lui Leonard Cohen şi a celor de la Three Degrees. În tot acest timp, Prinţul Andrew ascultă pe repreat Black Eyed Peas şi, de fapt, tot ce compune Will.I.Am. Prinţul William şi Kate Middleton sunt fani Ellie Goulding, dar el ascultă, chiar şi cu fiul său, Prinţul George, melodiile celor de la Coldplay.

image

Viitorii soţi Meghan Markle şi Prinţul Harry dau volumul mai tare atunci când ascultă Maggie Rogers, Janelle Monae, Crystal Fighters, The Tig şi Third Degrees, iar fiul cel mic al regretatei Lady Diana e mare fan Skream.

Prinţul Harry e romantic, pe când Prinţul William nu e

image

Ce dovadă mai frumoasă că Prinţul Harry o iubeşte nebuneşte pe aleasa lui decât să poarte verigheta şi după ceremonia din 19 mai?! Se pare că asta plănuieşte cel mai romantic fiu al regretatei Lady Diana, în timp ce fratele lui mai mare, Prinţul William, nu catadicseşte să poarte verigheta, cu toate că e însurat încă din 2011 cu Kate Middleton şi are trei copii cu ea.

image

Mai mult, nici măcar soţul Reginei, Prinţul Phillip, nu obişnuieşte să poarte verigheta. Dar decizia Prinţului Harry nu e semn clar că totul va fi numai lapte şi miere în mariajul său cu Meghan Markle. Tatăl lui, Prinţul Charles, a purtat verigheta pe durata căsniciei lui cu Prinţesa Diana şi tot s-a ajuns la divorţ!

Au, totuşi, porecle!

image

Oficial, îşi folosesc întreaga titulatură regală, nu numai numele de botez. În privat, însă, au şi ei porecle ca oamenii obişnuiţi. Prinţul Harry e Haz sau cel puţin aşa a început Meghan să-i spună după câteva săptămâni de când îşi începuseră idila. Gina Nelthorpe-Crowne, colega lui Meghan de la Suits, a declarat asta.

image

Kate îi spune soţului ei “Babe” (un fel de Iubi), iar Prinţul William îi spune mamei celor trei copii ai săi “Darling (Dragă)” sau “Poppet (păpuşă)”. Regina este “Lilibet”, pe când Prinţul Phillip îi spune soţiei lui “Caggage (Varză)”. Prinţul George îi spune străbunicii lui “Gan-Gan”, iar toţi copiii îi spun Camillei “GaGa”. Culmea e că cei în vârstă au porecle mai interesante! Prinţul Charles e Fred, pe când Camilla este Gladys.

image

Meghan Markle îşi menţine relaţia cu prietenii

image

Cu toate că nu va avea o domnişoară de onoare la nunta din 19 mai, viitoarea soţie a Prinţului Harry a rămas în relaţii bune cu prietenele ei. În timp ce organizatoarea nunţii ei este chiar o prietenă bună din Toronto, actriţa Priyanka Chopra se mândreşte de câte ori are ocazia cu faptul că este cât se poate de apropiată de Meghan.

image

“E o fată absolut normală. O cunosc deja de trei ani şi mă bucur că i se întâmplă tot ceea ce i se întâmplă. Chiar cred că poate fi un model pentru toate fetele din lume, deoarece ei chiar îi pasă de soarta pe care o va avea planeta noastră”, a declarat indianca despre prietena ei.

Au simţul umorului

Prinţul Harry, mereu pus pe şotii

Cine ar fi crezut că se ţin de glume, nu? La cât de rigizi par atunci când îşi fac prezenţa în spaţiul public – mai ales cei în vârstă – nu am fi crezut că sunt capabili de glume bune sau comentarii amuzante între ei. Totuşi, Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, nu mai puteau de râs atunci când au urmărit o reprezentaţie Intuit în Canada.

image

Iar Prinţul Harry şi soţia Kate Middleton se ţineau cu mâinile de burtă râzând cu poftă atunci când două fete au cântat un duet într-o vizită făcută de ei tot în deplasare. Până şi Regina Marii Britanii a mai fost văzută zâmbind amuzată de câte o situaţie anume. Ca să nu mai vorbim despre Prinţul Phillip, care scoate câte un “porumbel” cam de fiecare dată când apare în spaţiul public, pentru ca apoi spusele lui să şi ajungă în presă.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg