Cum era Elvis Presley să o omoare pe Priscilla cu pastile

31 august, 2021
13 pris12 jpg jpeg

Elvis şi Priscilla Presley au petrecut săptămâni în pat după ce s-au mutat împreună. Pe atunci viitoarea actriţă avea doar 15 ani.

Elvis a cunoscut-o pe Priscilla pe când avea 14 ani, în timp ce îşi făcea serviciul militar în Germania.Când s-a întors acasă, Priscilla Beaulieu şi-a convins părinţii să o lase să plece în America. Au fost de acord doar dacă asta însemna să locuiască într-o proprietate separată şi să meargă la şcoală. De fapt, Priscilla, până la 15 ani, a mers la şcoală, dar îşi petrecea tot timpul liber – ziua şi noapte - la Graceland.

Într-un interviu din 1985 pentru Barbara Walters, Priscilla aminteşte de lumea ciudată în care a trăit cu Elvis în tinereţe.

Tânăra îşi petrecea nopţile cu Elvis şi ajungea să se culce forte târziu sau deloc. Artistul stătea treaz până la primele ore ale dimineţii şi apoi dormea ​​toată ziua.

În fiecare dimineaţă, Priscilla era însă nevoită să meargă la liceu. Când venea acasă după-amiază, se cuibărea în pat lângă Elvis, care, de obicei, era pe punctul de a se ridica. Starul nici măcar nu observa că Priscilla fusese plecată câteva ore.

Stilul de viaţă haotic pe care îl ducea a determinat-o să se refugieze în pastile. Priscilla a început să ia orice o putea ajuta să doarmă.

"A trebuit, pentru că ajungeam acasă dimineaţa devreme. El dormea până la trei sau patru după-amiaza. A trebuit să fac povestea asta să funcţioneze. Mă temeam că dacă nu o fac cineva îmi va lua locul. Am avut întotdeauna acea teamă".

A existat însă un moment îngrozitor care o putea costa viaţa. Priscilla ‘aproape a murit’ după ce Elvis i-a dat două dintre pastilele sale puternice. Chiar şi când era inconştientă, Elvis nu a chemat un medic.

Priscilla râde şi spune: „Ei bine, a uitat, cred, faptul că nu am luat niciodată droguri şi mi-a dat două, pentru că aşa era obişnuit el să ia. Nu l-a deranjat. Mi le-a dat şi am fost pierdută vreo două zile".

Pe măsură ce comportamentul artistului devenea din ce în ce mai extrem, ei ajungeau să stea în pat zile întregi. Ferestrele erau întotdeauna acoperite pentru a ţine lumina la distanţă, iar în cameră era întotdeauna foarte frig, pentru că aşa îi plăcea lui Elvis.

Priscilla explică de ce Presley avea nevoie să trăiască aşa.

„Stăteam cu săptămânile aşa. Primeam mâncarea la uşă. Era frig şi întuneric , aşa îi plăcea uneori. Ca un cocon. Aproape ca un uter. Era felul lui de a scăpa."

Elvis era complet dependent de pastile. Acestea îl făceau să doarmă şi apoi îl ajutau să funcţioneze în timpul zilei.

"A trebuit să le ia. Avea o teamă de insomnie. Când se trezea, avea o teamă oribilă că nu va mai putea să se mai culce vreodată", povesteaşte ea.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate