Cum era în copilărie războinicul Ionuţ, de la Exatlon? Fotografii inedite!

10 mai, 2018
Ionut in copilarie (9) (2) jpeg

Are 27 de ani, este din Galaţi şi este kickboxer profesionist. Dar mai mult decâ toate acestea, este cel mai în formă concurent de la Exatlon România şi favorit la câştigarea marelui premiu de 100.000 de euro.

Ionuţ Liviu Sugacevshi, din echipa Războinicilor, este susţinut din ţară de mama lui, Emilia Sugacevshi, cea care le-a făcut celor de la Kanal D dezvăluiri despre fiul său şi a făcut publice şi o serie de fotografii inedite din copilăria sportivului.

image

"Este un copil mai mămos, de mititel a fost aşa. Şi eu l-am ocrotit mereu. Ionuţ este un copil cuminte, bun şi săritor, aşa a fost mereu. În privinţa asta n-am avut probleme. Era mai năzbatios, de mic era ba cu mâna, ba cu piciorul în ghips pentru că făcea tot felul de cascadorii cu bicicleta. Când veneam de la muncă, îl găseam cu ceva rupt. Nici măcar nu mai mergeam eu cu el la ghipsar, că deja îl cunoştea şi nici nu mă mai sună. Îl găseam bandajat şi îl întrebăm: <<Ce-ai făcut, mama?>> şi el îmi răspundea <<Eh, ce să fac, iar am rupt-o, cu bicicletă!>>. Iubeşte oamenii, pune suflet, e copilul meu şi mi-e drag de el. Şi acum eu îi zic tot <<ăla micul>>, am un băiat şi o faţă şi el a fost ăla micul. Îi place să se joace, când face ceva ţipă, urlă, aşa e felul lui, aşa a fost mic", rememorează mama războinicului.

image image

Ionuţ s-a apucat de sporturi de contact încă din şcoală generală. A început cu boxul şi străbătea conştiincios oraşul să meargă la fiecare antrenament.

Cu mama şi sora lui

"A intrat de multe ori în cuşcă accidentat. Îmi amintesc că a avut degetul mare rupt, apoi ruptură între degetul mare şi cel mijlociu, dar nu a contat, s-a dus. Odată s-a luptat la Galaţi şi mie mi s-a făcut rău când l-am văzut acolo, în cuşcă, plin de sânge. Eu am ţipat la adversarul lui <<Nu mai da, mă, în  el!>>, dar nu auzea nimeni în gălăgia aia. Şi m-au scos afară pentru că mi s-a făcut rău", îşi aminteşte mama luptătorului.

image image

Doamna Emilia Sugacevschi a muncit din greu, pe şantier ca fierar-betonist, pentru a-şi creşte cei doi copii, dar şi pe nepoata ei, rămasă orfană. La rândul lui, Ionuţ obişnuia să-şi suprindă mama cu mici cadouri, cu puţinii bani pe care îi avea: „Primul cadou fost un set de ceşcuţe de cafea, de ziua mea, era micuţ. Eu le dădeam bani pentru pacheţel la şcoală, şi lor, şi nepoatei mele. El a strâns bănuţii şi mi-a luat un set de ceşcuţe frumoase cu flori, aşa cum i-au plăcut lui. Şi acum doi sau trei ani, era plecat la Nela şi mi-a făcut o surpriză mare. Mi-a trimis prin cineva un tort şi un buchet mare de flori. Am început să plâng."

Mama lui Ionuţ este cel mai mare fan al acestuia şi îl urmăreşte cu fidelitate în aventura lui din Republica Dominicană: "Cred că Ionuţ a învăţat să fie mai bun, mai liniştit, mai cuminte. Acest show îi face mai buni şi toţi au învăţat ceva."Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko