Cum era să-i provoace Catherine Zeta-Jones lui Michael Douglas un infarct. ”Mi-a fost frică!”

22 septembrie, 2023

În viața simpaticului cuplu urmează o sărbătoare plină de semnificații. Uluitor, însă amândoi sunt născuți în aceeași zi. Oare aceste este secretul iubirii lor deosebite?

Catherine Zeta Jones si Michael jpg

Pe 25 septembrie, superba britanică Catherine Zeta-Jones va împlini 54 de ani, în timp ce actorul american va marca 79 de ani de viață. Cu siguranță, longevivul cuplu de la Hollywood a planificat ceva deosebit pentru acestă zi.

Diferența de vârstă considerabilă n-a fost niciodată între ei o piedică.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt foarte realiști și adesea oferă informații despre viața lor de familie. Și detalii nebănuite.

Cei doi adoră să se distreze și să facă glume. Catherine a povestit recent despre o surpriză pe care ea și copiii ei, Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Carys, în vârstă de 20 de ani, i-au făcut-o lui Michael, însă care i-a produs multe emoții, până în punctul acela în care se temea ca Michael să nu facă vreun infarct.

În timpul unei apariții la ”The Kelly Clarkson Show” în 2022, starul din Wednesday a explicat că Michael fusese în Franța la filmări la acea vreme, așa că restul familiei s-a decis să-l surprindă. Ea a dezvăluit: ”Am vorbit cu copiii să-i facem o surpriză. Nici nu se gândea el la așa ceva. Carys, fiica mea, a zburat de pe Coasta de Est. Eu am luat avionul cu fiul meu, de aici. Ne-am furișat noaptea în hotel, sub acoperire. L-am așteptat să vină de la filmări. Și Doamne, cât a fost de emoționat. Tremura, mi-era frică să nu facă vreun infarct! A fost șocat, a început să plângă, atât de mare i-a fost surpriza. Acesta este unul dintre momentele pe care nu le putem uita, a fost ceva măreț, emoționant.”, a mărturisit Catherine Zeta-Jones.

Amândoi actorii au o relație de milioane, atât între ei, cât și cu copiii lor. Totul se învârte în jurul familiei și tot ce fac este pentru a se întâlni și a sta împreună, a petrece timp de calitate.

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit într-un interviu că mesele de familie în weekend sunt aproape sfinte pentru ei.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg