Cum i s-a schimbat viața Cristinei Cioran de când a devenit mamă: „Poți să mai ieși, să te mai distrezi”

1 iunie, 2023

De când a devenit mamă, Cristina Cioran este o femeie cu adevărat împlinită! A născut-o pe micuța Ema pe 18 iulie 2021, iar viața i s-a schimbat radical!

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Cristina Cioran a făcut declarații despre viața ei de mamă. În urmă cu aproape doi ani a născut o fetiță, pe Ema, care a venit pe lume prematur. După o perioadă în spital, micuța s-a recuperat, iar acum e mai bine ca niciodată. 

Și Cristina Cioran e împlinită, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. „Atunci când ai copii, poți să te distrezi în continuare! Poți să mai ieși, să te mai distrezi... Fiica mea a început să meargă, trage de toate alea.

Nu putem merge în nicio vizită, dar măcar putem merge la restaurant. Am timp și pentru mine, dacă vreau. Sunt o mamă relaxată! Nu știu de ce, asta vorbeam și cu o prietenă mai devreme. Eu am obișnuit-o pe Ema să doarmă singură. Dimineața pe la 5-6 îi fac un biberon și până pe la ora 12 doarme. Mai stă mama cu ea când am nevoie de timp”, a povestit ea la Pro TV. 

Cristina Cioran e mamă singură

În noiembrie 2022, Cristina Cioran s-a despărțit de Alex Dobrescu, bărbatul alături de care devenise mamă. Cei doi au confirmat separarea. „Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”, a spus vedeta pentru Fanatik.

Cu o lună înainte de separare, Cristina Cioran fusese cerută în căsătorie de Alex și recunoștea că se mai gândesc la un copil. „Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori.

Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, mărturisea Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Foto: Facebook, Instagram, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg