Cum îl atacă Madonna în instanţă pe Guy Ritchie pentru a-şi recupera fiul

9 februarie, 2016
Madonna jpeg

De când Rocco, fiul de 15 ani al divei, a hotărât să rămână la tatăl lui, Madonna se duelează în instanţă cu Guy. Iată care sunt armele ei!

Madonna se luptă în instanţă cu regizorul britanic pentru Rocco

Deşi lucrurile nu par a fi în favoarea ei - întrucât a fost alegerea lui Rocco de a rămâne în căminul tatălui - Madonna nu are de gând să se dea bătută aşa uşor. Surse apropiate vedetei spun că ar plăti paparazzi pentru a surprinde orice ar putea păta imaginea de tată a lui Ritchie. Mai mult, Madge a angajat un detectiv particular la Londra. Artista se teme că fostul soţ l-a atras pe Rocco tocmai prin libertatea pe care i-o acordă, prin regimul fără nici un fel de regulă şi constrângere din casa lui - ceea ce, pentru un adolescent de 15 ani, înseamnă Paradisul. Ea crede că îl lasă prea mult să petreacă timpul aşa cum vrea el, cu o gaşcă de skateri cu care fumează. Iar pericolul e că anturajul îl poate atrage şi înspre alte vicii. Şi deşi este ceea ce o sperie şi mai tare, Madge speră ca tocmai această libertate acordată de Guy să fie argumentul forte cu care îl va ataca în instanţă, dovedind cât îi dăunează educaţiei adolescentului.

De partea cealaltă, însă, tocmai regimul ei foarte strict se pare că a adus-o în această situaţie. În plină fază rebelă, Rocco are de-a face cu o mamă celebră, care, sub imaginea cool, este un părinte foarte sever. Băiatul se plânge că Madonna e obsedată de a-i controla viaţa – un exemplu al comportamentului vedetei în privinţa lui fiind ideea de a-l înscrie la şcoala militară pentru a-i scoate „fumurile din cap”. Nici regula Madonnei de a-şi lua din când în când copiii cu ea pe scenă nu i-a picat bine lui Rocco. “Urăşte exhibiţionismul ăsta. Şi muzica nu e domeniul lui”, spune o sursă apropiată adolescentului. Şi dacă am spus exhibiţionism, să pomenim şi pornirile Madonnei de a posta pe reţelele sociale poze pe care ea le consideră funny cu fiul său, fără a-l consulta pe el – cum ar fi un Rocco cu codiţe de fetiţă, pentru care acesta a suportat ironiile tuturor prietenilor.

Cireaşa de pe tort: faptul că o mamă de 57 de ani refuză să îmbătrânească şi se comportă în continuare ca o femeie de 20 de ani, apărând în cele mai scandaloase ipostaze poate fi cool pentru public. Dar pentru Rocco e o experienţă foarte stranie. “Îi este jenă să citească comentariile de pe reţelele de socializare”, spune un apropiat. Nu e de mirare, aşadar, că… a blocat-o pe Madonna pe Instagram. Poate suna amuzant, dar Rocco semnalizează astfel, cu mijloacele specifice vârstei, că n-o mai vrea în viaţa lui. Iar lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât Madge are o concurentă serioasă: soţia lui Guy, Jacqui, care i-a dăruit trei copii regizorului britanic - Rafael (născut în septembrie 2011), Rivka, (născută în noiembrie 2012) şi Levi (născut în iunie 2014).Prietenii spun că Rocco o adoră pe Jacqui.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg