Cum încalcă Demi Moore reguli importante la Paris. Fanii au privit șocați cum a intrat diva la Luvru

15 iulie, 2022
Demi Moore (13) jpg

Regulile nu sunt pentru toată lumea, știm că se mai fac și excepții. Ei bine, Demi Moore nu doar că a încălcat reguli, dar le-a mai făcut și publice. Despre ce este vorba?

Celebra actriță se află din nou la Paris. Și a mers în vizită la Luvru, unul dintre cele mai importante muzee din lume și din capitala franceză.

Însă Moore nu a admirat-o pe Mona Lisa, celebra lucrare a lui Leonardo Da Vinci, împreună cu iubitul, ci cu adoratul său patruped. Micuțul blănos este luat peste tot. Iar Demi nu l-a lăsat la hotel nici de data asta! L-a luat la Luvru și l-a pozat în fața unora dintre cele mai importante opere de artă din lume.

Demi Moore (12) jpg

Starul de la Hollywood nu a ținut imaginile doar pentru ea, ci le-a distribuit admiratorilor săi. Însă a uitat un lucru important: Muzeul Luvru are reguli stricte în ceea ce privește vizitele. Iar accesul câinilor este interzis. Cu toate acestea, actrița nu s-a sinchisit de regulament, pentru că situația îi permite: micuțul patruped care încape într-o palmă a fost pitit în bluza actriței. Demi Moore a postat imaginile și a notat: ”Micuțul Pilaf (n.r. Numele câinelui) merge la Luvru.”

În faimosul muzeu au voie doar câinii utilitari, care însoțesc persoanele cu dizabilități.

Demi a fost toată un zâmbet în timp ce se plimba prin muzeu, admirând opere de artă și statuete, în timp ce minusculul Pilaf mai răsărea sporadic din bluza actriței.

Fanii lui Demi au fost șocați să vadă imaginile cu animăluțul. O persoană a întrebat: ”Un câine la muzeu?”, în timp ce altcineva a comentat: ”Cum e posibil să intre cu un câine la Luvru?”

Însă Demi îl ia pe Pilaf peste tot. Recent a fost văzută cu patrupedul la French Open 2022, în timp ce Pilaf stătea la ea în poală.

Demi Moore (14) jpg

La Paris, superba actriță care pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe a pozat pentru noua sa colecție de costume de baie, iar fotografiile sunt incediare. Demi Moore a lansat o colecție superbă, ediție limitată, în colaborare cu brandul Andie, celebru în domeniu.

Muzeul Luvru este cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume.

Printre piesele cele mai celebre prezente la Luvru se numără: Codul lui Hammurabi, Venus din Milo, Gioconda de Leonardo da Vinci și Libertatea conducând poporul de Eugène Delacroix. Luvrul este de asemenea unul dintre cele mai vizitate muzee din lume.

Foto: Instagram și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg