Cum își păstrează Romanița Iovan frumusețea?

15 decembrie, 2022
romanita iovan

Are 58 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Romanița Iovan e într-o formă de zile mari și continuă să se reinventeze. Acum a descoperit un alt procedeu care o ajută să își păstreze frumusețea: masajul facial.

„Ultima mea găselniță este masajul special, îți masează fața ca și cum ți-ar masa corpul. Totul este să-ți tonifice musculatura.

La față nu putem să facem sport. Acum există o tehnică specială care ajută la îmbunătățirea calității pielii. Este o chestie nemaipomenită.

Atunci când mă uit la fiul meu și văd că are 16 ani și e înalt de 1,87 m… și el este născut de ziua mea, la 42. Fac o simplă adunare și realizez că trebuie să fiu o mamă tânără în continuare”, a spus Romanița Iovan la Antena Stars.

Creatoarea de modă va  rămâne în țară de Sărbători și va fi împreună cu iubitul ei, Iulian Gogan și fiul ei.  „În ziua de 24, seara, facem bradul. Așa ne-am obișnuit, așa e tradiția, nu facem mai devreme. A doua zi, vom merge la mama lui Iulian care locuiește undeva la țară și ne așteaptă cu bunătăți.

Ne întoarcem pe 26 înapoi, că mergem la o petrecere. Revelionul o să-l facem în București. Nu avem o vacanță specială până la sfârșitul anului”, a mai spus Romanița Iovan.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate