Cum îşi sărbătoreşte Oana Roman soţul?

24 septembrie, 2014
10437396 700096666706206 7129705796953870472 n jpeg

Astăzi, partenerul de viaţă al vedetei, Marius Elisei, îşi aniversează ziua de naştere. Iată ce cadou special i-a pregătit soţia lui, pentru împlinirea celor 27 de ani.

Astăzi, partenerul de viaţă al vedetei, Marius Elisei, îşi aniversează ziua de naştere. Iată ce cadou special i-a pregătit soţia lui, pentru împlinirea celor 27 de ani.

După mult timp, Oana Roman şi-a găsit liniştea în sânul unei familii armonioase formate din soţul ei, Marius, şi fiica lor, Maria Isabela.

Cum astăzi e ziua de naştere a lui Marius, Oana a vrut să marcheze în mod deosebit această aniversare şi i-a cumpărat fiicei sale un body pe care i-a imprimat un mesaj emoţionant pentru acesta.

image

„Soţul meu, iubirea mea, cel mai bun prieten al meu, tatăl copilului meu, La mulţi ani! Să trăieşti mulţi ani frumoşi şi sănătoşi! Te iubim infinit!“, a scris Oana pe Facebook.

image

Pe seară, Oana i-a pregătit lui Marius o petrecere surpriză într-un local din Capitală, unde a fost momit sub pretextul că va lua masa în oraş împreună cu soţia şi cu fiica lui. Marius a fost extrem de emotionat, ba chiar a lacrimat cand pe ecranul din local a rulat un filmulet în care Oana şi Maria Isabela îi declarau iubirea, fiecare în felul ei.

image

"A fost o super petrecere de ziua lui Marius! Mulţumesc din suflet prietenilor care m-au ajutat să-i fac această surpriză frumoasă soţului meu şi personalului de la Sofa, restaurantul nostru preferat, unde am făcut şi petrecerea de cununie civilă şi unde am revenit cu mare drag!", a scris Oana pe pagina ei de socializare.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg