Cum l-a cucerit Melania Trump pe Prinţul Harry. Iată ce propunere de nerefuzat i-a făcut!

25 septembrie, 2017
GettyImages 852394990 jpeg

Sâmbătă, 23 septembrie, a avut loc o întâlnire de gradul zero între Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii şi un membru al Familiei Regale Britanice. Prinţul Harry a avut ocazia să dea mâna pentru prima dată în viaţă cu fermecătoarea Melania Trump la Jocurile Invictus din Toronto. De altfel, această întâlnire a marcat şi prima îndatorire oficială a Melaniai în afara Statelor Unite ale Amercii, de una singură, nefiind însoţită de Donald Trump.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, sâmbătă, la Invictus Games.

Melania a fost prezentă la evenimentul de deschidere în calitate de conducătoare a delegaţiei Statelor Unite la cea de-a treia competiţie paraolimpică din Toronto, Canada, aşa că interacţiunea dintre ea şi fondatorul evenimentului, Prinţul Harry, a fost una puternică. S-au întâlnit şi au stat de vorbă 20 de minute, ambii fiind foarte încântaţi şi cu zâmbetul pe buze.

image

Mai mult, în absenţa lui Donald Trump, Melania i-a făcut o propunere de nerefuzat prinţului - l-a invitat să viziteze Casa Albă de câte ori va veni în Statele Unite.  De asemenea, deşi însoţit de Meghan Markle la eveniment, Harry a stat tot timpul lângă Melania, în timp ce iubita sa s-a aşezat câteva rânduri mai în faţă. Au privit evenimentele sportive împreună şi chiar au schimbat câteva vroba de-a lungul ceremoneiei.

image

Chiar şi ţinuta Melaniei a fost una spectaculoasă, aşa cum ne-a obişnuit cu fiecare apariţie a sa. Este o femeie căreia îi place diversitatea şi are un corp de model, mai toate ţinutele venindu-i ca turnate. Nu îi place să se repete în croieli, culori, ori  materialele pe care le poartă, aşa că a surprins şi de data aceasta. A ales un costum chic de la casa de modă Dior, o ţinută sofisticată în carouri alb cu negru.

image

Imprimeul vintage, la modă anul acesta, pus pe două piese cu croi mdoern - sacoul cambrat cu două rânduri de nasturi şi pantalonii palazzo, a reprezentat una dintre cele mai cool combinaţii. Cu toate că vorbim de o ţinută monocromă, completată, desigur de celebrii pantofi stiletto, şi nu de una în culori tari precum rochia purtată la prânzul din cadrul Conferinţei ONU, Melania a reuşit să ridice ştafeta la nivelul următor de eleganţă.

Foto: Hepta, Getty Images

Citeşte Ok! în variantă digitală

image


Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg