Cum luptă ei împotriva îmbătrânirii

6 octombrie, 2010
brad pitt   abaca 130678 18 jpeg

Chiar şi cei mai adulaţi bărbaţi din lume au complexele lor. Unul vrea să simtă fiorii adrenalinei, ca-n filmul care l-a consacrat, celălalt visează la farmecul său de altădată. Riduri şi piele lăsată. Nu numai femeile duc un război împotriva lor! Să-ţi doreşti să arăţi cât mai tânăr a ajuns un obiectiv, dar şi un obicei pentru domnii de la Hollywood. Tom Cruise (48) este unul dintre cei hotărâţi să facă tot posibilul pentru a rămâne cel de-acum zece ani. La acea vreme, rolul din „Mission: Impossible“ a pus pe jar milioane de femei, graţie talentelor sale fizice

Chiar şi cei mai adulaţi bărbaţi din lume au complexele lor. Unul vrea să simtă fiorii adrenalinei, ca-n filmul care l-a consacrat, celălalt visează la farmecul său de altădată.

Riduri şi piele lăsată. Nu numai femeile duc un război împotriva lor! Să-ţi doreşti să arăţi cât mai tânăr a ajuns un obiectiv, dar şi un obicei pentru domnii de la Hollywood.

(48) este unul dintre cei hotărâţi să facă tot posibilul pentru a rămâne cel de-acum zece ani.

La acea vreme, rolul din „Mission: Impossible“ a pus pe jar milioane de femei, graţie talentelor sale fizice, actorul executându-şi singur mare parte din cascadorii. Cum anul acesta s-a hotărât să repete experienţa în „Misiune: Imposibilă 4“, actorul a declarat că e în stare de orice numai să arate ca în urmă cu un deceniu, când făcea furori pe oriunde îşi arăta mutriţa drăgălaşă.

Ei bine, Tom e acum în luptă deschisă cu procesul de îmbătrânire, natural, de altfel, pentru orice om. Ca atare, şi-a supus corpul unui plan de dietă şi fitness extrem de strict:

. Aşa speră actorul ca la 48 de ani să aibă un corp asemănător cu cel al tinerilor din generaţia lui Zac Efron sau Robert Pattinson.

Dar ce să se facă el cu tenul, asupra căruia timpul începe să-şi spună cuvântul mult mai repede? Cum era firesc, a găsit o rezolvare şi pentru această problemă: o terapie anti-îmbătrânire de la Galvanic Spa, pentru netezirea ridurilor.

image

La acelaşi tratament a apelat şi ceva mai tânărul său coleg,

, care a ajuns la SPA constrâns de partenera de viaţă, Angelina Jolie. Aceasta s-a panicat când a observat că sex-simbolul de odinioară începe să-şi piardă din farmec odată cu trecerea timpului.

Actorul şi-ar dori să revină la formele şi trupul pe care le avea în „Interviu cu un vampir“, aşa că a fost văzut zilnic la un cabinet medical din New Orleans, unde pacienţilor le este promis un look ca în tinereţe. Brad (46) nu este la prima lui tentativă de întinerire. De câţiva ani, el apelează în mod frecvent şi la peeling cu acizi din fructe, dar şi la corectarea ridurilor prin injecţii cu acid hialuronic.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}