Cum mai arată Alyssa Milano, actriţa din ”Farmece”? A recunoscut că a fost într-un centru psihiatric

18 mai, 2018
alyssa milano charmed jpeg

Au trecut douăzeci de ani de când apărea pentru prima dată în rolul lui Phoebe Halliwell, în serialul de succes ”Charmed” (1998 - 2006). În prezent, Alyssa are 45 de ani, a ajuns la al doilea mariaj, din care au rezultat doi copii sănătoşi. Totuşi, actriţa recunoaşte că nu i-a fost uşor să se adapteze la viaţa de mămică şi că după naşterea celui de-al doilea copil a căzut într-o depresie severă.

Alyssa Milano, pe vremea când juca în ”Farmece”

Alyssa Milano a scris, recent, un articol pentru publicaţia ”Time”, în care a vorbit despre perioada neagră de după naşterea celui de-al doilea copil. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat cu o depresie severă, care a adus-o într-un punct în care a cerut să fie internată într-un centru psihiatric pentru a învăţa să facă faţă situaţiei. ”Anxietatea generalizată (n.r. tulburare cronică)  a fost declanşată de depresia postnatală. Iar toată istoria mea cu afecţiunile psihice au început cu maternitatea”, a recunoscut ea.

Aşa arată actriţa la 45 de ani. Neschimbată!

Actriţa de 45 de ani a dezvăluit în acest articol şi că-n 2011 a suferit un avort spontan, fix înainte de a-l avea pe Milo, fiul ei de trei ani. ”Avortul suferit a fost devastator, dar sarcina ce l-a urmat a fost frumoasă. Nu am avut greţuri, am făcut yoga pentru femei însărcinate de cinci ori pe săptămână, mă plimbam 3 kilometri pe zi şi dormeam mult după-amiaza. După această imagine idilică asupra maternităţii, mi-am făcut un plan strict de naştere: fără inducere a travaliului, fără medicamente de ameliorare a durerii, fără cezariană. Eram determinată să nu mă abat de la planul meu. Dar complicaţiile au apărut şi am fost nevoită să fac cezariană, ceea ce a dus la probleme cu lactaţia”, îşi aminteşte actriţa.

Alyssa spune că aşa au început să apară problemele pe fond psihic. ”Prima noapte, de după ce m-am întors din spital, am avut primul meu atac de panică. Simţeam că mi-am dezamăgit copilul. Simţeam că eşuez ca mamă, din moment ce n-am putut să nasc natural ori să-l hrănesc de la sân. Inima mea a luat-o la trap. Stomacul mi s-a strâns. Simţeam că mor.”, povesteşte Alyssa Milano un episod în care anxietatea s-a manifestat.

Alyssa vorbeşte deschis despre depresie şi anxietate

De un altul de care îşi aminteşte, s-a petrecut pe când Milo (n.r. mezinul ei) a fost bolnav, iar ea prinsă cu filmările. ”Când am început să filmăm, anxietatea mea s-a agravat. Am început să dezvolt frici iraţionale şi obsesive. Ca-n cazul altor mămici care lucrează, m-am simţit mâncată de vină că mi-am lăsat fiul pentru atâtea ore, şi, ca toţi ceilalţi oameni care suferă de anxietăţi, nu am fost luată în serios. În fiecare zi, conduceam spre muncă şi nu mă puteam gândi decât în câte feluri poate muri Milo în mâinile celor cărora i-l lăsasem în grijă. În fiecare noapte, după 16 ore muncite, după ce-mi ţineam copilul în braţe şi-l adormeam, anxietatea mea culmina cu un atac de panică”, relatează actriţa.

Alyssa şi cei doi copii ai ei

Din fericire, starul din ”Farmece” şi-a dat seama că situaţia nu mai putea continua la nesfârşit aşa şi a cerut ajutor specializat. ”Într-o dimineaţă, m-am dus la urgenţe şi am cerut ajutorul unui psiholog. Am simţit că nu am nicio altă cale: am cerut să fiu internată şi am stat într-o clinică psihiatrică timp de trei zile. La sfârşit, am simţit că durerea mea e percepută de ceilalţi. (...) În călătoria mea am întâlnit doi îngeri: psihiatrul meu şi terapeutul meu. Ei m-au convins să-mi înfrunt boala, să cer ajutor şi să am puterea să mă vindec. (...) Dacă mă vedeţi pe stradă, vă rog să veniţi la mine şi să-mi spuneţi că nu sunt singură”, îşi încheie mărturisirea actriţa de 45 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg