Cum o caracteriza Hillary Clinton pe Monica Lewinsky

11 februarie, 2014
wenn879903 jpeg

În contextul speculaţiilor că soţia lui Bill Clinton va intra din nou în cursa pentru Casa Albă, trecutul ei a fost din nou luat la puricat, aşa apărând unele declaraţii ale ei cu privire la amanta soţului ei care n-au mai fost făcute publice până acum. Potrivit unor documente scoase la iveală într-un moment „oportun“ – apropierea alegerilor prezidenţiale în America –, Hillary Clinton ar fi făcut anumite comentarii la adresa amantei

În contextul speculaţiilor că soţia lui Bill Clinton va intra din nou în cursa pentru Casa Albă, trecutul ei a fost din nou luat la puricat, aşa apărând unele declaraţii ale ei cu privire la amanta soţului ei care n-au mai fost făcute publice până acum.

Potrivit unor documente scoase la iveală într-un moment „oportun“ – apropierea alegerilor prezidenţiale în America –, Hillary Clinton ar fi făcut anumite comentarii la adresa amantei soţului ei, pe care o considera „o persoană narcisistă prostuţă“.

Discuţia ar fi avut-o cu Diane Blair, o pritenă de familie, decedată între timp şi ale cărei memorii sunt păstrate la Universitatea din Arkansas, unde a predat Ştiinţe Politice.

image

„A fost o scăpare, dar Hillary spune că soţul afirmă, credibil, că a încercat să termine această relaţie, a încercat să se distanţeze, a încercat să facă faţă unei persoane narcisiste prostuţe; dar a fost dincolo de controlul lui“, a scris Diane Blair.

Hillary Clinton i-a sugerat Dianei Blair că Bill Clinton a avut relaţia cu Monica Lewinsky după o serie de probleme, precum moartea părinţilor preşedintelui şi a unui prieten Vince Foster. „În plus, au fost forţele urâte care au încercat să inventeze lucruri rele despre ei“, explica Diane Blair.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}