Cum obişnuia Ashton Kutcher să o facă de râs pe Demi Moore. În ce ipostaze compromiţătoare o fotografia

3 iunie, 2021
4 moore1 jpg jpeg

Demi Moore şi Ashton Kutcher au  format un cuplu de vis la începutul anilor 2000. În ciuda decalajului semnificativ de vârstă, publicul nu se putea sătura de relaţia lor adorabilă. Însă, conform cărţii publicată de actriţă, lucrurile nu erau la fel de perfecte ca imaginea pe care o afişau când era vorba de căsătoria lor.  Moore spune că Ashton obişnuia să o facă de râs, iar motivul era unul sfâşietor. 

Moore şi Kutcher s-au întâlnit în 2003, la o petrecere. Cei doi au vorbit toată noaptea, de parcă ar fi fost singuri în încăpere. După ce au plecat oaspeţii , Kutcher şi Moore au stat la discuţii până la răsăritul soarelui. Şi, potrivit revistei Cosmopolitan , ea a devenit „dependentă” de tânărul actor, despre care a pretins în cele din urmă că este „sufletul ei pereche”.

La scurt timp după întâlnire, Moore l-a prezentat pe Kutcher celor trei fiice ale sale. Acestea au fost şocate când au aflat că Ashton se întâlneşte cu mama lor, pentru că erau mari fani ai  spectacolului That '70s Show . Şi, conform actorului, s-au plăcut din primul moment. 

stanga
dreapta
2 demi 1 jpg jpeg
3 demi 2 jpg jpeg
4 demi 3 jpg jpeg
5 demi 4 jpg jpeg
6 demi 5 jpg jpeg
7 demi 6 jpg jpeg
8 demi 7 jpg jpeg
9 demi 8 jpg jpeg

Totul părea magic în relaţia lor la început. Pentru prima dată, Moore se simţea „cea mai norocoasă fată din lume”.

Totuşi, totul s-a schimbat când actriţa s-a reîntors la vechiul ei viciu, alcoolul.

În autobiografia lansată, Moore dezvăluie cât de mult s-a luptat de-a lungul vieţii cu dependenţa. Părinţii ei erau fascinaţi de alcool, ceea ce în cele din urmă le-a distrus familia. Dar când a jucat în filmul de succes al lui Joel Schumacher, Sfântul Sf. Elmo, actriţa a fost forţată să meargă la reabilitare pentru a-şi păstra rolul.

Când l-a cunoscut pe Kutcher, Demi nu mai băuse de aproape 20 de ani. Din păcate, potrivit memoriilor ei, Kutcher nu credea că alcoolismul este real. El avea convingerea că totul ţine de moderaţie, aşa că a convins-o pe Moore să bea cu el.

Acest lucru a dus în cele din urmă la o spirală descendentă, pentru că le-a distrus legătura, iar actorul a început să fie furios pe soţia sa.

„Am vrut să fiu acea fată care poate să bea un pahar de vin la cină sau care poate să ia o tequila la o petrecere. În mintea mea, Ashton îşi dorea asta, aşa că am încercat să devin o persoană normală, distractivă. Nu m-am gândit că el e un copil care habar nu are despre ce vorbeşte sau că am aproape două decenii de când nu m-am atins de alcool şi asta este o realizare imensă ”.

Moore nu-şi pictează exact fostul soţ în cea mai bună lumină. În carte, ea dezvăluie cum Kutcher obişnuia să o „ruşineze” pentru că bea, chiar dacă el o încurajase".

„Ashton m-a încurajat să merg în această direcţie”, spune actriţa în memoriile sale. „Totuşi, când am mers prea departe, mi-a comunicat ce simte. Mi-a arătat o poză pe care mi-o făcuse, când mă odihneam cu capul în toaletă. Se întâmplase cu o seară înainte. Părea o glumă bună în acel moment, dar chiar a fost ruşinat”.