Cum poţi să fii soldat, dar fără să îţi rişti viaţa şi să te distrezi în acelaşi timp

10 octombrie, 2014

Sunt mulţi oameni care au vrut să încerce şi pentru câteva ore mediul din armată, cu stat la pândă şi atac strategic. Acel mediu este periculos pentru cei neantrenaţi, dar din fericire există alternativa Airsoft pentru oricine vrea

Sunt mulţi oameni care au vrut să încerce şi pentru câteva ore mediul din armată, cu stat la pândă şi atac strategic. Acel mediu este periculos pentru cei neantrenaţi, dar din fericire există alternativa Airsoft pentru oricine vrea să vadă cum e în luptă.

Airsoft este un sport în care te îmbraci precum un soldat, gândeşti ca unul, îţi plănuieşti ţintele ca unul, dar din fericire la final nimeni nu este ucis sau rănit, deoarece aceste arme airsoft trag cu bile de plastic de mici dimensiuni. Airsoft6, accesibil pe site-ul www.airsoft6.ro, este un magazin airsoft online situat în oraşul Constanţa pentru cei interesaţi să încerce un alt fel de sport.

Airsoft în România, a început să prindă în urmă cu caţiva ani, fiind o modă dezvoltată întai în afara ţării. Echipamentul este similar celui folosit de soldati şi poate fi procurat sau închiriat de pe site-ul magazinului mai sus menţionat. Acesta pune la dispoziţia pasionaţilor de joc şi replici airsoft ale armelor de luptă. Pistoale airsoft, bile airsoft şi alte arme airsoft sunt de asemenea accesibile pe www.airsoft6.ro.

Sunt folosite echipamente menite să replice echipamentele militare reale. Acţiunea acestui joc se petrece, de obicei, în locuri special amenajate sau în interiorul unor clădiri dezafectate.

Cum a apărut airsoft?

Airsoft este un joc şi un sport în acelaşi timp în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, utilizând echipamente specifice şi tactici militare reale. Istoric vorbind, ideea din spatele airsoft provine din Japonia, din anii '70. Ţara se afla atunci sub o interdicţie a armelor de foc, iar cetăţenii au răspuns acestei reglementări prin producerea de replicii non-metalice de colecţie, foarte realiste, ale armelor de foc militare. Ulterior a fost introdus un sistem de propulsie asemănător cu cel folosit la pistoalele de tir.

Replicile care foloseau gaz comprimat pentru a trage au evoluat în anii '90 în modele electrice (AEG), care sunt mai ieftine. Mai târziu au fost dezvoltate şi sistemele de ţintire şi de lansare mai eficientă a proiectilului.

Airsoftul ca sport poate avea diferite teme: capturarea steagului (o echipă păzeşte steagul iar cealaltă trebuie să îl captureze), amplasarea bombei , dezamorsarea bombei sau reconstituirea unor scene de război. În Europa şi Statele Unite ale Americii, airsoft se bucură de o popularitate tot mai mare, fiind organizate evenimente de mare anvergură, evenimente care strâng şi câteva mii de oameni.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg