Cum răspunde 50 Cent acuzaţiilor de violenţă

6 iulie, 2013

S-a spus despre rapperul 50 Cent a că şi-a lovit iubita şi că a distrus casa acesteia din Los Angeles. Iată care este versiunea artistului.

S-a spus despre rapperul 50 Cent a că şi-a lovit iubita şi că a distrus casa acesteia din Los Angeles. Iată care este versiunea artistului.

Pe 23 iunie, poliţia a fost chemată pe 23 iunie la o locuinţă din Los Angeles, unde au fost găsiţi o femeie şi un copil. Rapperul, pe numele lui real Curtis Jackson, al cărui comportament violent fusese motivul solicitării ajutorului poliţiei, părăsise deja proprietatea.

Femeia a spus poliţiei că bărbatul a început să îi distrugă locuinţa după ce au început să se certe, iar ea a trebuit să se ascundă într-o cameră, de teamă. Atunci rapperul a deschis uşa cu piciorul şi a început să o lovească. Poliţia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.

Femeia a declarat că era într-o relaţie cu rapperul de trei ani. Jackson trebuie să se prezinte la audierile privind acest caz pe 22 iulie.

Luni, acesta a fost pus sub acuzare, luni, pentru violenţă domestică şi vandalism.

Dacă este găsit vinovat, starul riscă nu doar cinci ani de închisoare, ci şi o amendă de până la 46.000 de dolari.

Avocatul lui 50 Cent, Scott Leemo, a declarat însă că rapperul american neagă toate acuzaţiile care i-au fost aduse şi crede că partenera sa de viaţă urmăreşte foloase materiale de pe urma acestui scandal. „Este important de subliniat faptul că domnul Jackson nu a fost arestat şi nu a fost emis un mandat de arestare pe numele său. În prezent, facem propriile noastre investigaţii ca urmare a acestor acuzaţii“, a mai declarat avocatul lui 50 Cent.

De cealaltă parte, procurorul Mike Feuer a declarat că, indiferent de celebritatea sau notorietatea persoanelor implicate, violenţa domestică este „o infracţiune gravă“, şi presupuşii făptuitori vor fi cercetaţi penal de către instanţă.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg