Cum s-a asigurat Machine Gun Kelly că nu va fi părăsit prea curând de Megan Fox? Cu un straniu inel de logodnă, conceput să o rănească, dacă îl scoate

22 ianuarie, 2022
1 megan fox logodna machine gun kelly lacul como 1 jpg jpeg

"Dragostea este durere!", crede rapperul, care i-a cerut mâna actriţei în urmă cu o săptămână.

Aflat la o prezentare de modă din Milano împreună cu proaspăta sa logodnică, Machine Gun Kelly (31) a fost rugat să dea detalii despre inelul de logodnă personalizat, pe care i l-a oferit lui Megan Fox pe 11 ianuarie (11.01.2022, dată considerată cu o încărcătură karmică aparte). 

„Dacă încearcă să-l dea jos, o s-o doară”, a spus rapperul, pe numele său real Colson Baker, uimind pe toată lumea. „Dragostea este durere!”, crede el. Numai că Machine Gun Kelly a transformat totul într-o senzaţie pur fizică, care să lase urme, anume un straniu inel, aparent clasic, cu „un smarald columbian pur, fără tratament, sculptat în formă de lacrimă, direct din mină. Conceptul este că inelul se poate desprinde pentru a face două bijuterii. Când sunt împreună, ele sunt ţinute la un loc de un magnet şi formează o inimă. Ştiu că tradiţia este un singur inel, dar l-am proiectat să fie două: smaraldul, piatra ei de naştere, şi diamantul, piatra mea de naştere, aşezate pe două benzi magnetice de spini, care se unesc ca două jumătăţi ale aceluiaşi suflet, formând inima, care reprezintă iubirea noastră”, a explicat excentricul artist.

        View this post on Instagram                       A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Designerul bijuteriei, Webster, a explicat şi mecanismul unic folosit la conceperea ei: „Prin folosirea magneţilor îngropaţi în aur, inelele sunt atrase unul de celălalt şi stau perfect împreună pe deget. Este un detaliu modern şi destul de extraordinar.”

Deşi Webster nu a dezvăluit costul inelului de logodnă al lui Maghan Fox, experţii în diamante estimează că ar putea valora până la 500.000 de dolari. 

        View this post on Instagram                       A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

„Se pare că fiecare piatră preţioasă are 7 carate, ceea ce ar face ca inelul să fie evaluat la aproape 500.000 de dolari. Angajarea unui expert precum Stephen Webster pentru a perfecţiona inelul personalizat a fost o mişcare inteligentă şi atentă pentru a stăpâni cu adevărat piesa”, a spus Sahar Manley, proprietarul etichetei de bijuterii Camilla Seretti. 

După show-ul de modă de la Milano, cei doi logodnici au plecat să-şi celebreze iubirea lângă Lacul Como, una dintre cele mai romatice destinaţii din nordul Italiei.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg