Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul oferit de Barack Obama

30 septembrie, 2015
Carmen Iohannis jpeg
image

Criticată adesea pentru ţinutele sale de la evenimentele oficiale, Prima Doamnă a României a ţinut cont de rigoarea reuniunii ONU din Statele Unite.

Aseară, ca final de reuniune a oficialilor ONU, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a oferit tradiţionala recepţie, la care au luat parte şi Klaus şi Carmen Iohannis.

image

Prima Doamnă a României a optat, de această dată, pentru o rochie stil business, al cărei ton a fost îndulcit de culoarea turcoaz, la care a purtat o pereche de pantofi nude.

Cuplul prezidenţial român a dat dovadă de multă formalitate şi a lansat o invitaţie perechii Obama de-a efectua o vizită în România.

„A fost o întâlnire scurtă şi caldă. Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. (...) Eu l-am invitat în România şi se lucrează. Diplomaţii noştri lucrează la vizite bilaterale şi când vom şti o să vă informăm“, a spus Klaus Iohannis reporterilor Pro TV.

Şeful statului a fost întrebat şi dacă a primit un răspuns cu privire la invitaţia pe care i-a adresat-o lui Obama. „Răspunsurile întotdeauna sunt pozitive, noi suntem politicoşi“, a conchis Iohannis.

Pentru ca acest dineu să aibă loc în condiţii de siguranţă optime, un sfert dintre străzile Manhatanului au fost blocate şi trei sferturi dintre politişti şi agenţii de securitate din New York au fost concentraţi în această zonă. Lucru de înţeles, dacă ne gândim că la această întâlnire au fost prezenţi aproape 170 de preşedinţi şi şefi de guvern. Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg