Cum s-a îmbrăcat Rihanna la întâlnirea cu Prima Doamnă a Franţei?

27 iulie, 2017
RIHANNA RECU A L ' ELYSEE jpeg

E una dintre cele mai cunoscute şi talentate artiste ale lumii, însă ceea ce nu ştie lumea e faptul că Riri e implicată în nenumărate cauze umanitare şi luptă, oricând are ocazia, pentru soarta celor năpăstuiţi. Acesta a şi fost prilejul cu care s-a prezentat la Palatul Elysee, la o întrunire oficială cu Prima Doamnă a Franţei!

image

Rihanna, în calitate de fondatoare a asociaţiei umanitare ”Clara Lionel”, s-a prezentat ieri, la Palatul Elysee, pentru a o întâlni pe Brigitte Macron şi pentru a discuta despre educaţia în ţările subdezvoltate, după ce, acum câteva zile, l-a rugat, pe Twitter, pe Preşedintele Emmanuel Macron să se alăture cauzei ei.

După întâlnirea cu Brigitte Macron, Rihanna a intrat într-o audienţă şi la Preşedintele Franţei, în speranţa că va primi ajutor în cauza sa.

image

La această întrunire oficială, extrem de mediatizată, Rihanna a avut un outfit cel puţin bizar. Dacă, de regulă, persoanele care întâlnesc şefi de stat poartă ţinute dintre cele mai conservatoare, Riri a riscat şi a purtat un outfit caracteristic ei, sofisticat şi greu de înţeles. Ea a asortat un sacou supradimensionat cu un costum gri, o pereche de sandale cu toc înalt şi o geantă Dior.

image

Culmea că nici Prima Doamnă a Franţei n-a avut cea mai strălucită apariţie. Brigitte a surprins cu un outfit destul de neobişnuit, compus dintr-o pereche de blugi skinny, un taior până în talie şi o pereche de stiletto de-un albastru intens. O ţinută, după cum spuneam, nu tocmai obişnuită pentur o Primă Doamnă, aflată la o întrunire oficială.

image

Aşadar, voi ce spuneţi, cine a avut o apariţie mai OK?

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}