Cum s-a luptat fiul lui Nicolas Cage cu alcoolismul

23 septembrie, 2015
Weston Cage jpeg

Weston Cage a dus o luptă cruntă cu alcoolismul, ajungând să fie şi arestat de câteva ori. Despre această experienţă, fiul celebrului actor Nicolas Cage a ales în sfârşit să vorbească deschis

image

"Fiul meu mi-a salvat viaţa, fiindcă de-ndată ce l-am văyut, am ştiut că nu-mi mai doresc să beau", s-a consfesat Weston despre Lucian, fiul conceput cu soţia sa, Danielle, venit pe lume în luna iulie a anului trecut. "A trecut peste un an şi eu n-am mai pus picătură de alcool în gură. Nu se merită. Şi, sincer să fiu, nici nu-mi e dor de stările de mahmureală", spune Weston, care are 24 de ani şi care, de când a reuşit să se lase de alcool, s-a lansat în lumea rockului. Primul său album a fost lansat în luna ianuarie, cel de-al doilea fiind în pregătiri.

Weston povesteşte că toată această schimbare în bine a început, mai exact, din momentul în care a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soţie. "M-am schimbat când am întânit-o. E o persoană atât de frumoasă şi echilibrată. Am devenit prieteni şi abia apoi am început să ne îndrăgostim. Ea întrupează tot ce iubesc. Este definiţia perfecţiunii pentru mine!"

Neaşteptat de frumos vorbeşte Weston despre soţia lui. Şi când ne gândim că în 2011 a fost arestat de două ori pentru violenţă domestică. Pe-atunci era, însă, însurat, cu Nikki Williams, de care a divorţat în 2012 - acelaşi an în care ajungea la spital din cauza gravelor simptome ale sevrajului, căci Weston a avut mai multe tentative de a renunţa la alcool. Mai ales atunci când celor 30 de beri zilnice, plus vin şi tărie, a adăugat pastile, un cocktail care i-ar fi putut fi fatal.

Foto WENNRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg