Cum s-au transformat actorii de la primul rol jucat până la ultimul!

19 iunie, 2017
pacino jpeg

Diferenţele dintre primul rol interpretat şi cel mai recent personaj jucat sunt foarte mari, având în vedere că actorii s-au schimbat mult de la debut până acum. 

Robert De Niro (Three Rooms In Manhattan/The Comedian)

image

Unul dintre monştrii sacrii de la Hollywood este cunoscut mai ales pentru personajul Vito Corleone pe care l-a interpretat în The Godfather II, dar şi pentru rolurile jucate în filme precum Taxi Driver, Casino şi Goodfellas. Primul său rol a fost, însă, cel din Three Rooms in Manhattan, în 1965, când era doar un figurant, iar unul dintre cele mai recente apariţii pe marele ecran a fost în The Comedian, în 2016. Comparând cele două imagini este evidentă diferenţa de înfăţişare dintre cel de acum mai bine de 50 de ani şi De Niro actual.

Claire Danes (Little Women/As Cool As I Am)

image

Cei mai mulţi dintre noi o ţinem minte din filmul Romeo and Juliet, însă nu aceasta a fost prima data când şi-a făcut apariţia într-un lungmetraj. Debutul ei actoricesc s-a petrecut prin 1994, când a fost Beth March din Little Women. După mai bine de două decenii şi câteva filme adăugate în CV-ul ei stufos, Claire pare că şi-a păstrat inocenţa de care dădea dovadă la începutul carierei sale. În rest, înfăţişarea este destul de diferită în prezent, când se zvoneşte deja că actriţa a apelat la chirurgia plastică pentru a opri timpul în loc.

Mickey Rourke (1941/War Pigs)

image

Ce s-a întâmplat cu Mickey Rourke?! Nu e prima data când ne întrebăm asta, cu toate că avem răspunsul chiar sub nasul nostru – prea multe bătăi pe ringul de box şi prea multe ajustări chirurgicale ulterioare. Actorul a devenit cunoscut prin anii ’80, când a apărut în Diner, Rumble Fish, Barfly şi 9 ½ Weeks. Înainte de a-şi face un nume la Hollywood, a acceptat rolul din comedia 1941, în 1979, care a atras atenţia asupra fizicului său şi cam atât. Apropo de fizic, e, din păcate, mare diferenţă între Rourke la început de carieră şi cel din War Pigs (2015), nu credeţi?

Al Pacino (Me, Natalie/Misconduct)

image

În 1969, un anume Al Pacino şi-a făcut prezenţa pe ringul de dans, făcându-şi astfel debutul actoricesc. După numai câţiva ani, a avut norocul să primească rolul Micheal Corleone din The Godfather şi să devină, peste noapte, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi actori din Cetatea Filmului. În ciuda anilor care au trecut şi care au lăsat urme evidente pe chipul său, Pacino n-a renunţat la actorie. Şi bine a făcut, pentru că de-abia aşteptăm să-l vedem, alături de Robert De Niro şi Joe Pesci, în filmul The Irishman, regizat de Martin Scorsese!

Sean Penn (Taps/The Gunman)

image

A început cu televiziunea, după care s-a îndreptat către marele ecran, iar succesul nu a întârziat să apară, fiind, în acest moment, un actor emblematic, dar şi un producător şi regizor de top. Primul său personaj interpretat, pe nume Alex Dwyer, a fost în Taps, în 1981, iar cel mai recent film în care a apărut este The Gunman, din 2015.

Meg Ryan (Rich And Famous/Fan Girl)

image

A apărut în mai multe filmuleţe înainte de-a deveni cunoscută cu rolul Sally Albright din When Harry Met Sally (1989). După succesul avut cu această comedie, au urmat numeroase roluri în alte comedii romantice, care i-au consolidat statutul de una dintre cele mai apreciate actriţe ale anilor ’90 şi 2000. Din păcate, Meg n-a suportat prea bine trecerea anilor şi, drept urmare, a apelat, în exces, la tot felul de proceduri estetice, care au avut, de fapt, efectul invers decât cel scontat.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg