Cum să alegi şezlongul perfect pentru vară

16 iulie, 2021
1 sezlong jpg jpeg

Alegerea şezlongului perfect nu este atât de complicată, trebuie doar să ştim ce vrem şi pentru ce îl vom folosi. Este timpul să te bucuri de grădină, plajă, terasă sau piscină.

Pentru aceasta, mobilierul de exterior, precum şezlongurile sau hamacele, sunt cel mai bun răspuns. Iată câteva idei de care să te bucuri.

Unde ai de gând să foloseşti şezlongul?

După cum am menţionat, este esenţial să ştim la ce vom folosi şezlongul, deoarece nu este acelaşi lucru să-l folosim acasă într-un loc din care nu îl vom muta, decât pe plajă sau la piscină. În aceste ultime locuri vom muta şezlongul dintr-un loc în altul, aşa că va trebui să optăm pentru cele mai uşoare.

Înainte de a cumpăra un tip sau un model de şezlong, trebuie să ţinem cont de utilizarea pe care urmează să o acordăm. Dacă este pentru grădină sau terasă, putem cumpăra un model mai izbitor şi mai colorat, precum şi confortabil. În plus, trebuie să alegem unul care să se combine bine cu restul de mobilier pe care îl avem.

Pe de altă parte, dacă vom folosi şezlongul la piscină sau pe plajă, cel mai bine este să optăm pentru acele modele mai uşoare care sunt pliabile şi pe care le putem pune în diferite poziţii.

În grădină putem pune şezlonguri grozave cu perne frumoase şi mari. În acest fel va fi frumos şi va adăuga o notă decorativă la exteriorul nostru. Desigur, trebuie să ţinem cont de cumpărarea acestuia cu materiale care nu ruginesc şi sunt rezistente la apă.

Şezlong – hamac

Şezlongurile oferă stabilitate şi confort, dar dacă nu ştii ce să alegi dintre un şezlong şi un hamac, este o idee minunată să cumperi un mix între cele două. În acest fel ne putem odihni perfect şi nu vom regreta achiziţia.

Şezlonguri economice

Preţul este foarte important în orice. Dacă ai de gând să decorezi grădina sau vrei să alegi un şezlong bun, dar nu la un preţ exorbitant, alege unul ieftin, sunt multe! La orice mare supermaket probabil vei găsi unul. Este posibil să nu fie la fel de frumos ca altele, dar cu perne bune le putem face nişte accesorii decorative grozave pentru grădina noastră.

Alegerea şezlongului perfect pentru a economisi spaţiu

Dacă vrei să economiseşti spaţiu în grădina ta sau oriunde ai merge, o alegere bună este să cumperi un sezlong pliant. În acest fel, îl poţi ridica şi pune acolo unde vrei. Şezlongurile pliabile sunt practice, confortabile şi excelente pentru plajă sau relaxare pe ele. Acestea ar trebui să fie pliate cu uşurinţă şi astfel să fie capabile să fie mutate oriunde vrei.

Alegerea şezlongului confortabil şi durabil

Şezlongurile din lemn şi căptuşite sau nu sunt o alegere excelentă pentru a rezista pe termen lung. La fel ca toate mobilierele, necesită întreţinere. De aceea, alege mai bine un şezlong din plastic sau metal pentru o rezistenţă de durată.

Şezlonguri uşor de curăţat şi de întreţinut

Plasticul este un material uşor, uşor de curăţat şi de întreţinut. Poate fi lăsat în aer liber şi nu rugineşte, aşa că devine un material bun dacă vrem un şezlong. Acest tip de mobilier se poate uda oriunde nu se întâmplă nimic, făcându-l un şezlong ideal pentru grădină, piscină sau plajă. De asemenea, sunt de obicei uşoare şi pot fi transportate.

Şezlongurile de plajă din plastic s-ar putea să nu fie la fel de frumoase ca alte opţiuni, dar sunt foarte utile pe termen lung şi atunci când vine vorba de întreţinerea lor. Cu siguranţă vor dura câţiva ani, în funcţie de modul în care le folosim şi de modul în care le tratăm.

Şezlong do it yourself

Dacă îţi place să creezi acasă ce îţi doreşti, poate ai putea să faci un şezlong. Mai ales dacă ai lemn din paleţi, poţi face unul sau mai multe şezlonguri grozave. Cu puţină imaginaţie şi know-how, acestea pot fi fabuloase.

Un şezlong din paleţi va fi confortabil dacă adăugăm perne sau o husă căptuşită, şi, de asemenea, frumos dacă îl realizăm cu un finisaj bun. În cele din urmă ceea ce vom avea este un şezlong din lemn. În funcţie de design, nu va trebui să folosim mai mult de doi paleţi.Recente pe Ok! Magazine

Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg