Cum să alegi un costum de baie potrivit pentru tipul tău de corp

12 august, 2021
1 okmagazine pexels artem beliaikin 2994952 jpg jpeg

Este important ca atunci când mergem la plajă sau la piscină să ne simţim cât mai confortabil în costumul de baie. În funcţie de cât de mult vrem să arătăm sau nu, dar şi în funcţie de ce tip de corp avem, putem alege un costum de baie care să ne avantajeze şi în care să arătăm foarte bine. Iată după ce trebuie să te uiţi în funcţie de tipul tău de corp.

Zona pieptului

Poate fi dificil să găseşti un costum de baie care să îţi avantajeze pieptul. Pentru doamnele sau domnişoarele cu pieptul mai mic, cel mai bine este să optezi pentru un top cu elemente decorative sau volane în partea de sus pentru a da iluzia unui bust mai mare. Un costum de baie cu bureţi poate să fie o opţiune foarte bună dacă nu vă simţiţi prea încrezătoare în legătură cu această zonă a corpului.

În cazul în care aveţi un piept mai mare, un costum de baie cu multe elemente decorative şi care atrage atenţia nu este o idee prea bună. Nici costumele de baie care vin în mărimi clasice, gen S, M şi L, nu sunt prea bune. Aveţi nevoie de un sutien cu armătură care să vă ofere susţinerea de care aveţi nevoie. De asemenea, căutaţi costume cu bretele ajustabile, mai late sau duble.

Zona umerilor

Dacă aveţi umeri laţi şi reprezintă un complex pentru dumneavoastră, sunt câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a echilibra corpul. În primul rând, alegeţi un costum de baie într-o singură culoare cu bikini cu segmente cu model pe părţi. De asemenea, alegeţi un decolteu asimetric care va atrage atenţia de la zona umerilor, faţă de decolteul drept care nu vă avantajează.

Costum de baie Emag vezi ofertele zilei!

Zona spatelui

Dacă aveţi un posterior mai mic, şi aici elementele decorative şi volanele sunt cele care vă vor ajuta să creaţi o iluzie. Optaţi pentru bikini în culori contrastante, cu modele tip animal print sau abstracte sau volane. De asemenea, este mai bine să optaţi pentru un model mai decupat spre deosebire de cel full-coverage.

Costum de baie 2 piese Emag avem si haine!

Pentru doamnele şi domnişoarele cu un posterior ceva mai mare şi şolduri mai late, un costum de baie ceva mai decupat poate fi deloc confortabil şi poate arăta prea mult. Ai nevoie de un costum de baie cu mai mult material în această zonă pentru a nu simţi nevoia să te acoperi şi să tragi de costum în mod constant. Deci poţi evita bikini brazilieni sau orice alt decupaj îndrăzneţ. Ar trebui să te uiţi după bikini într-o singură culoare şi top cu model pentru a da impresia de echilibru.

Corp atletic

Scopul la un corp atletic atunci când alegi un costum de baie este să oferi iluzia de corp tip clepsidră, cu forme. Alegeţi un top cu cupe şi bureţi, cu decolteu tip inimă, modele îndrăzneţe. Nu opta pentru decolteu drept şi nici bikini tip boxeri.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg