Cum să organizezi o petrecere de crăciun perfectă pentru angajaţi? Alegerea locaţiei, meniul si spectacolul

9 octombrie, 2019
1 petrecere craciun le chateau jpg jpeg

S─ârb─âtoarea Cr─âciunului este aproape si cele mai multe dintre companiile din tara se pregatesc sa ofere angajatilor o petrecere prin care s─â marcheze totodat─â ┼či sf├ór┼čitul unui an plin de succese.

Aceasta este o modalitate de a arata aprecierea fata de eforturile pe care intreaga echipa le depune ├«n foecare an. Micile companii aleg fie sa le ofere angajatilor  o masa in oras, fie o petrecere chiar la sediul firmei in timp ce marii anagjatori isi desfasoara petrecerile in locatii somptuoase sau chiar pe stadioane.

Ceea ce o buna parte dintre manageri scapa din vedere este faptul ca petrecerile de Craciun sunt o modalitate excelenta de a suda nu doar relatiile din cadrul echipei, ci si pentru a intari loialitatea fata de companie. Scopul principal al unui astfel de eveniment este ca angajatul sa simta ca eforturile sale sunt cu adevarat apreciate.

stanga
dreapta
2 petrecere craciun le chateau 2 jpg jpeg
3 petrecere craciun le chateau 3 jpg jpeg
4 petrecere craciun le chateau 4 jpg jpeg
1 petrecere craciun le chateau jpg jpeg

Tocmai de aceea, alegerea locatiei in care va avea loc evenimentul este extrem de importanta. Pentru companiile care doresc sa isi faca echipa sa se simta cu adevarat apreciata, Le Chateau isi deschide larg portile si, an de an, in luna decembrie, îmbracă haine de sarbatoare. O locatie atat de eleganta precum Castelul din Inima Orasului oferă o serie larga de avantaje pentru invitaţii la petrecerile de Crăciun. Datorita arhitecturii elegante si a decorului luxos, foarte putini sunt cei care pot refuza participarea la o petrecere desfasurata aici.

2 petrecere craciun le chateau 2 jpg jpeg

Cu siguranta fiecare angajator stie ca nu toti angajatii sunt dispusi sa ia parte la astfel de evenimente in preajma sarbatorilor insa cu cat locatia va fi mai tentanta, cu atat va creste numarul participantilor si, implicit, se va atinge astfel scopul de a consolida relatiile profesionale.  Mai mult de atat, Sala Principala a Castelului poate gazdui sute de invitati care vor avea la dispozitie nu doar acest spatiu, ci si zona de relaxare si terasa din fata Le Chateau. Astfel, oaspetii se pot simti in largul lor si vor avea mai multe ocazii de socializare.

In acelasi timp, daca angajatorii doresc sa faca un cadou muzical celor prezenti la petrecerea de Craciun, una dintre cele mai originale si mai atractive sugestii ar fi contractarea unei formatii muzicale în armonie cu preferinţele participanţilor astfel încat sa incingă atmosfera de petrecere de pe impunătoarea scenă a Le Chateau. Un alt element care va garanta succesul unei petreceri de Craciun desfasurate in Castelul din Inima Orasului este mancarea.

3 petrecere craciun le chateau 3 jpg jpeg

Preg─âtite ├«n cas─â, cu aten┼úie ┼či pasiune de c─âtre Chef Iulian Olaru ┼či echipa sa, toate preparatele servite oaspetilor Le Chateau sunt mici bijuterii gastronomice care vor incanta angajatii companiei dumneavoastr─â cu arome ┼či gusturi inedite, atat din bucataria internationala, cat si din cea traditionala, intr-o interpretare moderna si eleganta. Fie ca vorbim despre o ÔÇťc─âl─âtorie ├«n jurul p─âm├óntuluiÔÇŁ printre cele mai apreciate buc─ât─ârii ale lumii sau despre un bufet rapid autentic rom├ónesc, Chef Olaru promite o experien┼ú─â culinar─â de excep┼úie ce poart─â marca inconfundabil─â a stilului Le Chateau.

Dincolo de aceste aspecte, exista cateva reguli de aur care trebuie respectate in organizarea unei petreceri de Craciun pentru angajati.

1. Numarul celor care participa la o astfel de petrecere va fi mult mai mare daca se desfasoara intr-o locatie usor accesibila, asa cum este si cazul Le Chateau. Fiind amplasat la cateva minute de Piata Unirii, angajatii pot ajunge foarte usor la Castel, din orice directie.

2. Daca exista asteptari in ceea ce priveste dress code-ul, acestea trebuie comunicate tuturor invitaţilor din timp.

3. O petrecere de Craciun trebuie sa fie un prilej de socializare si relaxare. Prin urmare, angajatii nu ar trebui obligati in niciun fel sa participe la acest eveniment.

4. Nicio petrecere de Craciun nu este completa fara cadouri. Prin urmare, acesta este prilejul cel mai potrivit pentru a oferi angajatilor mici cadouri, ca simboluri ale aprecierii.

5. Daca petrecerea se desfasoara in timpul orelor de program, ideal este ca niciun angajat sa nu fie nevoit sa ramana la firma pentru a-si acoperi colegii, in timp ce acestia se distreaza. In cazul in care compania a decis ca petrecerea sa se intinda pâana tarziu in noapte, atunci ziua cea mai potrivita pentru acesta ocazie este cea de vineri, astfel incat angajatii sa aiba timp sa se odihneasca.

6. Echipamentele profesionale de sunet ┼či lumini contribuie semnificativ la succesul pric─ârei petreceri. Acestea pot afecta bugetul dumneavoastr─â sau chiar calitatea experien┼úei per total dac─â nu sunt calibrate ├«n mod optim cu spa┼úiul ├«n care are loc petrecerea sau cu necesit─â┼úile arti┼čtilor. La Castelul din inima Capitalei, aceste aspecte au fost luate ├«n calcul ├«nc─â din faca de construc┼úie a loca┼úiei pentru ca petrecerile organizate aici s─â beneficiaze de un suport tehnic ┼či logistic integral, fapt care pe l├óng─â economia produs─â bugetului organizatorilor, ofer─â si garan┼úia produc┼úiei unui adev─ârat show.

Pentru mai multe informaţii despre petrecerile de Crăciun la Castelul din Inima Capitalei, accesaţi http://www.le-chateau.ro/petrecere-craciun-corporate/Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg