Cum să porţi cizme de damă la modă?

30 decembrie, 2021
3 pantof1 jpg jpeg

Pe lângă utilitate, încălţămintea este un factor important atunci când îţi alegi vestimentaţia, aceasta fiind accentul decisiv în formarea unei ţinute. Doamnele şi domnişoarele acordă foarte multă atenţie acestui aspect şi investesc în încălţăminte, ajungând uneori la colecţii impresionante de pantofi, sandale şi cizme. Acestea se găsesc în atât de multe culori şi modele, încât îţi este dificil să alegi doar anumite piese, şi până la urmă de ce să nu ai cât mai multe perechi de încălţăminte?

Astfel, nu vei ajunge în impas atunci când trebuie să alegi încălţămintea potrivită pentru un anumit eveniment.

 

Ce încălţăminte să alegi pentru sezonul rece?

stanga
dreapta
1 pantof1 jpg jpeg
2 pantof2 jpg jpeg

Iarna este aici iar confortul picioarelor tale este foarte important. Pe lângă faptul că trebuie să alegi nişte încălţări comode, acestea trebuie să te ferească de umezeală şi de frig. Atunci când îţi este rece la picioare, sau dacă te uzi, mai este un singur pas până la a-ţi fi frig cu totul. Şi atunci starea de disconfort este atât de mare încât nu mai ai chef de nimic. Pentru a alege încălţămintea potrivită, este necesar să te gândeşti de ce ai nevoie mai mult. Dacă mergi pe pârtie sau la săniuş, sau de ce nu, într-o drumeţie în pădure, este foarte important ca încălţămintea pe care o porţi să îţi ţină de cald şi să te ferească de umezeală. Pentru asta poţi să alegi bocancii pe epantofi.ro. Dacă mergi la birou, la un film sau ieşi în oraş la cumpărături, atunci încălţămintea nu trebuie să fie foarte groasă, nu vei avea parte de foarte mult frig sau umezeală, în schimb trebuie să fie comodă, pentru că vei sta câteva ore încălţată cu aceasta. Cizmele sunt alegerea numărul 1 în sezonul rece. Fie că vorbim de cizme înalte sau uşor trecute de gleznă, acestea sunt fabricate din diferite materiale şi în diferite culori şi modele pentru a se plia pe necesitatea ta. Cizmele de zăpadă sunt de obicei din fâş sau material impermeabil, se închid cu fermoar pe o parte şi suplimentar cu şiret, şi au talpa ergonomică şi joasă. Cizmele pentru oraş sunt cele din piele, care este şi ea tratată pentru a nu permite apei să treacă. Acestea pot fi simple, încheiate cu fermoar pe o parte, sau cu şireturi, sau pot avea diferite accesorii de genul capselor şi cataramelor. Pot fi cu talpă joasă sau cu toc, şi le alegi în funcţie de ţinuta pe care o vei purta. Este foarte important să alegi numărul care ţi se potriveşte, altfel o cizmă foarte strâmtă sau foarte înaltă, îţi poate afecta mersul şi îţi poate provoca neplăceri de genul rănilor sau disconfortului termic. O cizmă care te strânge îţi va ţine întotdeauna rece la picioare, şi nu e ceea ce îţi doreşti în sezonul rece.

2 pantof2 jpg jpeg

Cum să ne îngrijim corect încălţămintea de iarnă?

Încălţămintea trebuie corect îngrijită şi depozitată pentru a te bucura cât mai mult timp de ea, fie că vorbim despre cizme, sandale, pantofi sau papuci de casă. Pentru a ştii exact cum se întreţine trebuie să cunoşti din ce material este fabricată şi care sunt condiţiile de curăţare pentru acel material. Dacă arunci un ochi pe https://www.epantofi.ro/dama/saboti-si-sandale/papuci-de-casa.html afli exact din ce sunt fabricate perechile de papuci preferate. Atunci când schimbi sezonul trebui să te asiguri ca laşi încălţămintea curată şi uscată, şi o depozitezi în cutii speciale, de preferat cu un calapod înăuntru, pentru a nu permite deformarea acesteia.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg