Cum scapă Andreea Antonescu şi Lidia Buble de celulită. Tehnica la care apelează

2 iulie, 2021
1 andreea antonescu jpg jpeg

Tot mai multe vedete au început să includă în ritualul lor de frumuseţe masajul cu bambus. Andreea Antonescu, Amna şi Lidia Buble nu fac excepţie,  îşi remodelează corpul şi scapă de celulită cu ajutorul acestei tehnici.

Pentru a afla ce implică acest procedeu am apelat la trainerul Dan Bujur. La masajul cu bambus se folosesc şase beţe de diferite dimensini, grosime, diametru. Se începe cu unul mediu gros, asta dacă nu sunt probleme cu varicele. Masajul cu bambus nu este dureros şi pune puţină presiune pe corp!.

3 masaj jpg jpeg

“Rezultatele apar în primele cinci şedinţe, urmând apoi o perioadă de o lună sau o lună şi jumătate în care se efectueză două-trei şedinţe pe săptămână. Apoi, urmează perioada de întreţinere şi atunci ne putem limita la o sedinţă pe săptămână. “Poate fi făcut mereu sau în sezon, depinde de fiecare!”

Este cel mai potrivit pentru drenajul limfatic, eliminarea excesului de apă, asta dacă nu există excese culinare! Fără mult zahăr! Fără multă sare! În rest, acest masaj are un efect extraordinar asupra corpului!”, spune Dan Bujor pentru OK!

Se lucrează în jurul genuchilor, unde multe femei se confruntă cu grăsimea acumulată în exces, apoi urmează abdomenul, coapsele şi braţele. Cu faţa în jos se lucrează gambele, spatele piciorului (femurul). “Dacă se doreşte, se doreşte se poate face şi masaj facial, cu beţe mici din bambus, pentru fermitatea pielii, sau, mai bine spus, antirid.

Primele şedinţe te fac să dormi şi să te odihneşti foarte bine. Elimină stresul, toxinele în exces… Te simţi minunat după 37 de şedinţe sau după 148. Efectiv, eşti un om nou!” , mai spune trainerul pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg