Cum se îmbracă tenismanul Horia Tecău în afara turneelor

20 aprilie, 2016
Marina Yachting Horia Tecau1 798x544 jpeg

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenisman român şi ambasadorul Marina Yachting în România, a dezvăluit, în cadrul evenimentului de lansare a noului magazin din Mall Promenada, ce pune el în bagajul lui de călătorie. Şi, după cum bine ştim, Horia este mai mereu pe drumuri, de la un turneu la altul.

Tecău este ambasador Marina Yachting în România

„Port cu mine mereu în călătorii ţinute casual, din materiale de calitate, care să îmi ofere confort în mişcare, dar în acelaşi timp eleganţă sportivă şi un aspect modern. Ţinutele din noua colecţie Marina Yachting se potrivesc perfect acestor nevoi. Este important pentru mine să am mereu la îndemână şi obiecte care să îmi dea o stare de bine – cartea preferată şi căştile mele nu lipsesc niciodată din bagajul de mână”, a declarat Tecău.

Aşa arată bagajul jucătorului

Nu este cazul acum, căci pe jucătorul român îl putem vedea zilele acestea în acţiune, în probele de dublu ale turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac TROPHY, care se desfăşoară între 18 şi 24 aprilie.

Tecău, la lansarea magazinului din Mall Promenada

Colecţia Marina Yachting primăvară-vară 2016 propune un mix între materiale premium şi elemente inspirate din lumea marinarilor. Dungile bleumarin, modelele inspirate din nodurile marinăreşti şi detaliile metalice sunt doar câteva dintre elementele care oferă colecţiei stilul consacrat Marina Yachting. Dungile, un element emblematic pentru brandul genovez, sunt prezente într-o variaţiune de forme şi culori – de la clasicele dungi navy, la dungi oversized, verticale, sau  în nuanţe de roşu, prezente pe materiale precum bumbac, tricot, neopren sau denim.

Cu rădăcini care merg până în secolul XVIII, la Genoa, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Europa, brand-ul Marina Yachting combină stilul modern italian cu inspiraţia şi tradiţia istoriei sale în arta navigaţiei autentice.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg