Cum se înţeleg Petre Roman şi Silvia Chifiriuc la 11 ani de la nuntă. Din ce cauză au apărut discuţii în căsnicie

27 noiembrie, 2020
9 petre roman familie 1 jpg jpeg

În vara anului 2009, Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au devenit soţ şi soţie. Nu şi-au expus prea mult viaţa de familie, nu şi-au arătat prea mult fiul, pe Petrus, dar iată că acum cei doi au dezvăluit ce neînţelegeri au apărut în căsnicie.

27 de ani e diferenţa de vârstă dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc. Ea are 74 de ani, iar ea a împlinit 47. Nu contează acest aspect, cât ei simt dragoste, respect şi apreciere unul faţă de altul. Au fost discreţi de-a lungul anilor, foarte rar au apărut în emisiuni televizate pentru a-şi spune povestea de dragoste sau pentru a vorbi despre cea mai mare împlinire şi bucurie a lor: fiul Petrus. Are deja 11 ani!

Iată însă că între Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au apărut anumite neînţelegeri. Le vor depăşi sau nu? Totul a pornit de la fiul lor, de la modul în care îl educă. „Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui şcoala online, dar se străduieşte să facă facă acestei situaţii. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puţin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocaţia există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteţ şi iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocaţia lui”, au declarat Silvia Chifiriuc şi Petre Roman despre fiul lor, Petrus, la TV.

Vorbim acum de o mamă mai permisivă şi de un tată mai strict. „Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privinţa asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfaţă într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a mărturisit fostul premier, Petre Roman. Silvia nu e deranjată de acest aspect şi declară: "Oricum, este mai bine aşa, pentru că există un echilibru. el ştie că la tati nu se poate chiar orice"

Cum l-a cunoscut Silvia Chifiriuc pe Petre Roman şi ce spune despre al doilea copil

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a spus Silvia Chifiriuc.

În urmă cu ani de zile, aceasta a vorbit şi despre posibilitatea de a mai avea un copil cu Petre Roman. „Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme”.

Foto: Facebook, OK! MagazineRecente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}