Cum se înţelege Lili Sandu cu părinţii iubitului

7 aprilie, 2021
1 lili8 jpg jpeg

S-au căutat mult până să se găsească, dar acum nimic nu i-ar putea despărţi, nici măcar diferenţa de vârstă.  Lili Sandu şi Liviu Ţolu au amânat nunta din cauza pandemiei, dar sunt mai fericiţi ca niciodată. Ba mai mult, vedeta îşi doreşte să fie mamă pentru a doua oară.

Lili Sandu şi-a cucerit iremediabil viitorul soţ, dar şi pe părinţii acestuia.

“Noi nu punem presiune pe noi şi pe relaţia noastră. Nu ne gândim la diferenţa de vârstă. Se întâmplă de multe ori să fie mult mai matur decât mine, dar n-am simţit diferenţa asta. Părinţii lui m-au iubit din primul moment şi eu la fel. Nu am primit niciodată informaţii de genul ăsta, dar auzeam mereu prin culise. Nu am mai apucat să facem nunta că a venit tâmpenia asta de pandemie', spune Lili.

A devenit mămică la 41 de ani, dar rolul acesta pare să o prindă de minune. “E foarte dificil, dar pe cât e de dificil, pe atât e de frumos. E o recompensă sufletească extraordinar de mare. Dumnezeu ştie cum să le aranjeze şi chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aş opri. Parcă aş mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experienţa asta. E păcat să stea gena aia acolo”.