Cum se înţelege Liviu Vârciu cu Carmina, fiica lui de 18 ani, după ce s-a zvonit că există multe discuţii tată-fiică

7 septembrie, 2020
6 liviu varciu si carmina 4 jpg jpeg

Liviu Vârciu are trei copii, cu două femei. De-a lungul ultimilor ani, s-a zvonit că relaţia lui cu Carmina, fiica cea mare, nu e una tocmai bună. Iată cum se înţeleg cei doi acum, mai ales că fiica a trecut de vârsta majoratului, a împlinit deja 18 ani. 

De zeci de ani, Liviu Vârciu este în lumina reflectoarelor. A debutat pe sticlă ca artist, în formaţia L.A, dar în ultima perioadă a prezentat diferite emisiuni de televiziune, la Antena 1. Şi despre viaţa lui personală s-a vorbit des de-a lungul anilor. Se ştie că pe vremea când făcea furori cu trupa L.A, Liviu Vârciu s-a îndrăgostit de una dintre fanele sale, o tânără superbă, de profesie model, care i-a dăruit artistului şi o fetiţă, Carmina.

3 liviu varciu si carmina 3 jpg jpeg

Aceasta a rămas în grija mamei sale, dar, recent, mai exact anul trecut, tânăra surprindea cu unele declaraţii: 

"În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar. Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate", spunea Carmina pentru viva.ro. 

Pentru o perioadă, tânăra a locuit chiar în casa tatălui său, alături de Anda Călin, actuala lui parteneră şi noua familie. Se pare că fiica şi mama vitregă nu s-au înţeles prea bine: "Nu s-a înţeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită şi mai…fiţoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înţeles, au ieşit o mulţime de discuţii în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar ştia de ele şi nu a luat nicio măsură.".

Iată că acum, Liviu Vârciu a surprins şi a publicat o poză alături de Carmina, fiica lui. Cei doi sunt îmbrăţişaţi. Oare relaţia lor e bună acum? Par foarte apropiaţi unul de altul, pare că şi-au dus dorul. Fiica îi seamănă foarte mult prezentatorului, chiar şi fanii au remarcat: "A fost este şi va fi fetiţa ta mai ales ca îţi seamănă bucăţică ruptă. Să-ţi trăiască toate fetiţele si sa ai numai bucuri din partea lor .Iar tie personal sa fii fericit cu soţia ta care e foarte frumoasa sa ai grija de ea si să o iubeşti toata viaţa"

Priviţi imaginea recentă în galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson