Cum se menţine în formă Anastasia Lazariuc la 64 de ani

18 iunie, 2018
anastasia lzaraiuc jpeg

Îndrăgita cântăreaţă are un trup de invidiat chiar şi la vârsta a treia şi susţine că "energia nu vine din mâncare".

image

Anastasia Lazariuc susţine că îi este mai uşor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă şi trebuia să gătească în mod constant pentru aceştia.

Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am şi multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată", a spus ea în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

"E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc şi de o genă bună. Mama era slăbuţă, tata înalt şi slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuţă care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne oboseşte”, mărturiseşte Anastasia Lazariuc.

Despre stilul ei de viaţă, dar şi despre nenumăratele drame pe care le-a suferit de-a lungul timpului, Anastasia Lazariuc vorbeşte duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg