Cum se menţine în formă Neti Sandu la 62 de ani. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV e aproape de pensionare

19 ianuarie, 2021
1 neti sandu 62 de ani jpg jpeg

Neti Sandu, în vârstă de 62 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereţii. Prezentatoarea rubricii horoscop de la PRO TV este plină de energie şi nici nu se gândeşte se apeleze la intervenţiile estetice pentru a rămâne mereu tânără. Secretul aspectului său demn de invidiat ar fi altul, potrivit propriilor declaraţii.

Neti Sandu prezintă horoscopul la PRO TV de mai bine de 20 de ani, însă pare neschimbată. Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine optimistă, Neti reuşeşte să fenteze trecerea anilor. Secretul este unul cât se poate de simplu, spune ea. Nu este adepta intervenţiilor estetice şi acceptă că, la un moment dat, ridurile de expresie şi semnele îmbătrânirii vor apărea pe chipul ei. Alege să aibă un stil de viaţă echilibrat şi să apeleze la mici proceduri, în confortul propriei case şi nu ar trece niciodată pragul medicilor esteticieni.

„În general am grijă să mănânc alimente uşor de digerat pentru că nu fac sport şi de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, aşa cum obişnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinaţii de creme de faţă şi masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu duşul matinal!"

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg