Cum se menține în formă Prințesa Charlene. Ce face zilnic pentru a nu se îngrășa

6 septembrie, 2023

Cum se menține în formă (încă) soția Prințului Albert de Monaco? Și da, spunem încă fiindcă nori negri par că plutesc deasupra Palatului monegasc.

Charlene Monaco colaj  jpg

Charlene a avut chiar anul acesta un mic derapaj al siluetei, încât se ajunsese până acolo ca presa să speculeze că Prințesa ar putea fi însărcinată. Iar ea a alimentat o perioadă zvonurile și s-a afișat în ținute foarte largi, care îi ascundeau, de fapt, kilogramele în plus.

Într-un timp record însă, Prințesa Charlene a slăbit din nou și a început să-și evidențieze talia cu curele sau croiuri cambrate. Fostă sportivă de performanță, olimpică, Prințesa Charlene știe exact ce are de făcut când vine vorba de siluetă.

Superba soție a lui Albert de Monaco și mama gemenilor regali Jacques și Gabriella este o fostă înotătoare olimpică și, deși nu se mai antrenează la fel de mult ca înainte, rămâne activă. Cum își menține corpul subțire?

Prințesa s-a retras din sportul de performanță după ce s-a măritat cu Prințul Albert, în 2011. De atunci a rămas activă și suplă, deși a recunoscut anterior că nu este un fan al sălilor de sport. Ea se menține în formă și sănătoasă prin alte metode, inclusiv concentrându-se pe dieta ei. Prințesa Charlene a mărturisit anterior că acest lucru poate fi dificil, deoarece „nu există cu adevărat o consecvență” în viața regală.

„Zilele mele nu sunt niciodată la fel și nu poți alege cu adevărat ce să să mănânci la evenimente”, a spus Charlene pentru publicația Women's Health.

Cu toate acestea, atunci când este posibil, Prințesa Charlene are grijă să urmeze un stil alimentar sănătos și echilibrat, care să-i confere vitamine și nutrienți. De aceea, a mărturisit că alimentele de bază în dieta sa zilnică sunt peștele și legumele. De asemenea, frumoasa de la Palatul monegasc subliniază importanța hidratării și mărturisește că bea foarte multă apă. „Este important să fiu hidratată.”, a spus soția Prințului Albert de Monaco.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg