Cum se numeşte fetiţa Zarei Phillips, nepoata reginei Elisabeta?

24 ianuarie, 2014
zaraphillipsbmzarafgh1891903 jpeg

De această dată, vorbim de o fetiţă în clanul regal, din partea verişoarei Prinţului William, Zara Phillips, care a născut-o pe 17 ianuarie. Iar numele acestei micuţe este unul cât se poate de graţios şi feminin:

De această dată, vorbim de o fetiţă în clanul regal, din partea verişoarei Prinţului William, Zara Phillips, care a născut-o pe 17 ianuarie. Iar numele acestei micuţe este unul cât se poate de graţios şi feminin: Mia Grace.

Mai puţin conservator din fire, tatăl fetiţei nou-născute, Mike Tindall, a postat pe Twitter vestea. “Pentru toţi cei care au dorit să ştie numele fiicei noastre, este Mia Grace Tindall”, a scris jucătorul de rugby. Mia este primul copil al Zarei şi-al lui Mike, a treia nepoată a Prinţesei Anne şi este a 16-a la rând pentru tronul Marii Britanii. Numele fetiţei nu este unul specific membrilor regali şi nici nu va primi etichetă regală, însă cu siguranţă este unul foarte inspirat!

image

Se aşteaptă ca Zara (32), una dintre naşii Prinţului George, să publice cât de curând şi primele fotografii ale micuţei sale şi-a lui Mike. Proaspeţii părinţi s-au căsătorit în 2011.

Citeşte şi:

Zara Phillips, nepoata reginei Angliei, a născut o fetiţă

FOTO WENN