Cum se organizeaza dulapul celor mici?

13 august, 2021
1 dulapuri copii reberic jpg jpeg

Depozitarea hainelor nu este un talent innascut. Si daca este un reflex dificil de dobandit atunci cand sunteti adulti, si pentru copii, este departe de a fi castigat!

Daca aspectul dormitorului si al dressingului depinde de marimea copilului si de bugetul nostru, va oferim cateva sfaturi pentru a va organiza si optimiza garderoba, indiferent de configuratia dulapului. Pentru a aplica sfaturile de mai jos ai nevoie de dulap copii.

De ce sa organizezi un dressing pentru copii?

Organizarea poate fi invatata. Pentru ca garderoba sa fie ordonata, implicam copilul (mai mult sau mai putin in functie de varsta sa) in sortare si organizare, explicand in acelasi timp aspectele pozitive ale lucrului: economiseste timp dupa aceea, pentru a-l face mai autonom pe cel mic. Pentru mai multa eficienta, ne asiguram sa asezam hainele dupa dorintele si nevoile copilului (si nu a noastra) pentru a-i fi mai usor atunci cand vrea sa se imbrace singur. Pe langa faptul ca ii ofera incredere in sine, aceasta activitate va contribui la o mai buna intelegere a obligatiilor de depozitare.

Umerase si cosuri pentru un dulap pentru copii organizat

Adesea, copiii au probleme la plierea hainelor. Pentru a le face lucrurile mai usoare si pentru a impiedica dulapul lor sa se transforme intr-o mizerie, folosim accesorii practice. Carligele, de exemplu, ii vor ajuta sa-si organizeze hainele fara a cere ajutorul adultilor. Si ne gandim, de asemenea, sa alegem o tija pentru pus haine de dimensiunea lor. In acelasi sens, cosurile cu fir sunt foarte practice! Dintr-o privire, acestea fac posibila gasirea locului fiecarei piese vestimentare si, astfel, pastrarea unui dulap ordonat.Exista zeci de feluri, potrivite pentru toate varstele si gusturile: cosuri de plastic colorate pentru cei mai tineri, cosuri de cupru pentru adolescenti. De asemenea, puteti folosi culorile cosurilor pentru a organiza dressingul. Depozitam lenjeria intima in cosul rosu, bluzele cu maneci scurte in verde, pantalonii in galben, etc.

Aranjati un dressing pentru cei mai mari

In dormitoarele mai vechi, amenajarea unui dressing este cea mai practica solutie pentru depozitarea hainelor si pentru a avea totul la indemana. Cu toate acestea, trebuie sa ne asiguram ca sertarele si dulapurile sunt accesibile copiilor. Dulapul trebuie sa includa sertare, dulapuri, carlige pentru genti, spatiu pentru atarnarea cosurilor, compartimente pentru incaltaminte. Pe scurt, totul are un loc dedicat! Fiecare sertar poate avea propria culoare pentru a-i ajuta pe copii sa-si aminteasca unde sa plaseze un anumit obiect vestimentar. De exemplu: un sertar albastru pentru tricouri, un sertar roz pentru colanti, un sertar maro pentru pantaloni scurti. In plus fata de sertare, umerasele sunt de asemenea utile, deoarece sunt mai usor de utilizat de catre copii. Intr-adevar, pentru cei mici este mai dificil sa plieze hainele decat sa le suspende pe umeras. Punand umerase la dispozitia lor, micuttii nu vor astepta ajutorul de la adulti pentru a-si pune diversele tinute. Cuierele permit, de asemenea, copiilor sa isi aleaga hainele fara a incurca restul, ceea ce se intampla adesea cu un teanc intr-un sertar. realizat. Un alt sfat practic: atarna cosuri care vor depozita articole mici, cum ar fi sosete, chiloti, bentite, etc.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg